Most Wanted skrien

Baiba Klints, 14.10.2010., 07:37

Šovs, gaismas, video ekrāni, pārsteigumi, daudz pozitīvu emociju – tā varētu raksturot Laura Reinika koncertšovu tūri "Es Skrienu", kurā piedalās arī deju grupa Most Wanted.

Dejotāji vizuāli un teatrāli ar priekšnesumiem papildina pusi no koncerta programmas, kas publiku vēl vairāk iekustina un no sajūsmas liek dziedāt līdzi. Most Wanted dejotāji ar enerģisku atdevi, atraktivitāti un kaisli, kas apvienota priekšnesumā, spēj panākt saikni ar publiku, kas ir iemesls zināmam pieprasījumam un izcīnītai popularitātei. Jau šonedēļ vien nedēļas nogale piesātināta ar pieciem pasākumiem Rīgā, Jelgavā un Madonā.

Ceturtdien, 14.oktobrī Most Wanted ar dejām uzkurinās klubu Essential, kurā norisināsies sērijas‘’Svaigs un Garšīgs" trešais pasākums, kas turpina publicēt Latvijas mūzikas aktualitātes un nodrošina jautrības, enerģijas un jaunības maksimālisma atmosfēru.

Sestdien, 16.oktobrī Most Wanted dejotāji būs sastopami divās Latvijas pilsētās trīs pasākumos. 17.00 Jelgavas kultūras namā viesosies kopā ar jau minēto Laura Reinika koncertšovu, bet vēlāk vakarā priecēs publiku ar trīs deju priekšnesumiem Jelgavas klubā Tonuss, pasākumu tūres ‘’Party harder’’ ietvaros. Bet vienlaicīgi deju studijas parstāvji viesosies arī Madonā, kur tiks atzīmēta mūzikas kluba’’ Smeceres krogs’’ četru gadu jubileja.

Svētdien LNT ‘’Dziedošo ģimeņu’’ šovā kopā ar dvīnēm Drozdovičām Most Wanted puiši sniegs orģinālu, intīmas pieskaņas priekšnesumu, kas paudīs eleganci un greznību.

Viena kustība var mainīt tavu ikdienu, piepildīt vēlmes un ilūzijas – mēs esam dejotāji un paši radam sapņus. Ikviens to spēj, ir tikai jānotic sev, bet ja tu to nespēj, Most Wanted tev to iemācīs. Kļūsti par dejotāju - kļūsti par vienu no Most Wanted deju studijas biedru un apzinies savas spējas, gūsti iedvesmu un pilnveido sevi.

Baiba Klints, mostwanteddance@inbox.lv, +371 26171169
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, kam dashur të di çmimin tuaj

MasonSax


ienāktreģistrēties