Milzu Jūras lauvas

Agita Pudule, 08.09.2010., 09:20

24.septembrī Rīgas Cirks ver savas durvis atkal plaši vaļā un atklāj savu 122.sezonu, un uzsāk svinības ar krāšņu cirka programmu "Milzu jūras lauvas".

GlužMilzu Jūras lauvasi kā ceļojums ar kuģi no vienas pilsētas citā, arī jaunajā programmā viens numurs nomainīs otru, arvien atklājot ko jaunu un pārsteidzošu.

Rīgas Cirkā ierodas pazīstamais jūras lauvu dresētājs Nikolajs Timčenko, kuru pavada viņa trīs milži- gigantiskās jūras lauvas – Sena, Jaša un Maksis, kuri allaži ir draudzīgi, rotaļīgi, atraktīvi un izdomas bagāti. Viņiem bieži vien patīk izjokot ne tikai pašu Nikolaju, bet arī skatītājus, lai saņemtu pašu lielāko atalgojumu, kāds vien māksliniekam var būt- skatītāju mīlestību un skaļus aplausus.

Uz Rīgas Cirku atbraucis arī, nu jau pasaules slavu guvušais, dzīvnieku dresētājs vairākās paaudzēs, Aidins Israfilovs ar savu slaveno cirka numuru "Dresēti pērtiķi". Tieši šis numurs māksliniekam nodrošināja atpazīstamību visā pasaulē un Zelta godalgu Starptautiskajā cirka festivālā Montekarlo junioriem. Uz Rīgu viņš atbraucis parādīt arī savu jaunāko veikumu- dzīvnieku atrakciju, kas ir visnotaļ netipiska cirkam- trīs amizantus, dresētus ēzelīšus, kuri baleta svārciņos dejos īstu baletu. Viņu deju papildinās jautri sunīši. Šis numurs uzburs anekdotes cienīgu sižetu cirka manēžā un liks sirsnīgi smietiek ikvienam. Rīgas Cirka skatītājiem noteikti patiks.

Savu izcilo meistarību manēžā rādīs vingrotāju uz stieņiem kolektīvs, kas sastāv no 6 akrobātiem, izcilā Nikolaja Ļeontjeva vadībā. Tie ir sarežģīti triki, salto un piruetes uz horizontāli novietotiem stieņiem, kas prasa neiedomājami lielu ķermeņa izturību. Šis numurs šogad ir ieguvis pilnīgi jaunu skatījumu, scenogrāfiju un vizuālo noformējumu.

Filosofisku deju ar hulahupiem rādīs jaunā stila mākslinieks Aleksejs Šmagins, kas šī gada Rīgas Cirka organizētajā Starptautiskajā festivalā "Manēžas zvaigznes 2010" ieguva Grand Prix un ir arī citu starptautisku cirka festivālu laureāls. Piedaloties Jaunatnes festivālā "Allē- Jūrmalā" kā goda viesis viņš saņēma uzaicinājumu piedalīties Rīgas Cirka jaunās rudens sezonas izrādēs.

Cilvēks vienmēr ir gribejis iemācīties lidot. Daiļā gaisa akrobate Oļesja Dzusojeva centīsies uzburt šo ilūziju Rīgas Cirka kupola plašajās debesīs, izpildot skaistus un elegantus gaisa vingrojumus uz šūpojošas trapeces.

Šajā cirka programmā par skatītāju labsajūtu un humora devu rūpēsies talantīgais Artjoms Vaļkins, jeb klauns Bilby, kurš ir jauns, atraktīvs un kolorīts cirka mākslinieks ar savu neparastu redzejumu uz pasauli, kas izpaužas jokos ar skatītājiem. Bet tie nebūt nav visi pārsteigumi, kas jūs sagaida Rīgas Cirkā, tāpēc gaidīsim Jūs ciemos uz jauno programmu "Milzu jūras lauvas"!
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Robertunsab

Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem


ienāktreģistrēties