"Mīlētāju nedēļa" muzejā "Rīgas Jūgendstila centrs"

Baiba Buceniece, 09.02.2015., 12:54

No 10. līdz 15. februārim muzejā "Rīgas Jūgendstila centrs" norisināsies mīlestības tematikai veltīti pasākumi. Apmeklētājiem būs iespēja apgūt vēdekļu valodas pamatus un piedalīties dažādās aktivitātēs. Savukārt mazākajiem muzeja apmeklētājiem paredzēts īpaši mīļš bērnu rīts.

"Mīlētāju nedēļa"Visas nedēļas garumā muzejā "Rīgas Jūgendstila centrs" viesos īpaši aicināti pāri. Ikvienam būs iespēja apgūt pagātnē mīlētājiem tik svarīgo vēdekļu valodu – kā ar vēdekli pateikt ziņojumus: "tu man patīc", "es gribu ar tevi satikties" vai, piemēram, "uzmanīgi, uz mums skatās" un daudzus citus. 11. februārī plkst. 17.00 aicinām piedalīties prezentācijā par vēdekļu vēsturi un valodu. Muzeja apmeklētājus aicinām ņemt līdzi savus vēdekļus.

"Vēdeklis - tas nav tikai sievišķīgs, skaists aksesuārs. Gadsimtiem ilgi tas ir ticis lietots, lai sūtītu iemīļotajam slepenas ziņas", stāsta vēdekļu valodas pārzinātāja Laura Aksika.

Ieejas biļete muzejā "Mīlētāju nedēļā" īpaša – pārim par vienas ieejas biļetes cenu. Neaizmirstiet paņemt fotoaparātu, jo ikvienam būs iespēja piestāt mīlestības "saliņās" un iemūžināt mirkli fotogrāfijā.

Savukārt 15. februārī plkst. 12.00 muzejā "Rīgas Jūgendstila centrs" norisināsies "Bērnu rīts". Pasākumā ar mīļu un sirsnīgu stāstu, pasaku un rotaļu palīdzību bērniem būs iespēja iepazīt muzeju.

Ieejas biļete pasākumā "Bērnu rīts" EUR 2.00. Vietu skaits pasākumā ir ierobežots, tāpēc lūdzam pieteikties iepriekš, zvanot pa tālruni 6701061.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties