Mātes dienai veltīti pasākumi

Kristīne Lipenite, 06.05.2015., 12:21

Mātes dienā 10. maijā aicinām uz svētku pasākumiem apkaimēs – Rīgas kultūras un atpūtas centrā "Imanta", Rīgas Kultūras centrā "Iļģuciems" un Kultūras pilī "Ziemeļblāzma".

"Mēs novēlam"10. maijā plkst. 13.00 Rīgas Kultūras centra "Iļģuciems" Lielajā zālē notiks Mātes dienai veltīts koncerts "Arī manā sirdī esi". Ar īpaši izveidotu dziesmu un deju programmu māmiņas priecēs Rīgas Kultūras centra "Iļģuciems" bērnu deju kolektīvs "Mārīte", Rīgas 157. pirmsskolas izglītības iestādes "Pasaciņa" deju kolektīvs "Pasaciņa", deju kolektīvs "Zabava", kā arī Rīgas Kultūras centra "Iļģuciems" kamerkoris "Muklājs".

Koncertuzvedumu vadīs Latvijas Nacionālā teātra aktrise Marija Bērziņa. Pēc koncerta plkst. 15.00 mazajiem koncerta dalībniekiem, viņu vecākiem, kā arī visiem citiem apmeklētājiem būs iespēja noskatīties Rozes Stiebras animācijas filmu "Neparastie rīdzinieki" (2001).

Ieeja koncertā un kino seansā bez maksas.

10. maijā plkst. 14.00 Rīgas kultūras un atpūtas centrā "Imanta" notiks koncerts "Mēs novēlam. Jēkaba Nīmaņa dziesmas bērniem". Tajā pats komponists kopā ar draugiem – dziedātājiem Jolantu Strikaiti un Juri Jopi, kā arī čellistu Valteru Pūci un pianistu Uģi Krišjāni izpildīs dziesmas ar dzejnieku Ineses Zanderes, Jāņa Baltvilka u.c. dzeju.

Koncertprogrammā dziesmas bērniem gan no teātru repertuāra, gan arī no pēdējā laikā aktīvi topošo jauno animācijas filmu "Lupatiņi" jaunajām sērijām. Pirms koncerta laikā no plkst. 10.00 līdz 14.00 svētku noskaņās aicinām aplūkot arī izstādi "Vislabāk es topu par Bikibuku", kurā aplūkojami izdevniecības "Liels un mazs" izdoto bērnu dzejas grāmatu sērijas "Bikibuks" mākslinieku veidoto ilustrāciju oriģināli.

Ieeja izstādē bez maksas.

Ieejas koncertā ar bezmaksas ielūgumiem, kas saņemami Rīgas kultūras un atpūtas centrā "Imanta" katru dienu no 10.00 līdz 20.00, vai rezervējami pa tālruni 67848615 darbdienās no 10.00 līdz 16.00.

10. maijā plkst. 16.00 Kultūras pils "Ziemeļblāzma" Lielajā zālē notiks svētkiem veltīta muzikāla izrāde "Mūzikas skaņas". Tā tapusi pēc Ričarda Rodžersa un Oskara Hammeršeina pasaulslavenā mūzikla motīviem. Koncertuzvedumā skatītājus priecēs Rīgas 6. vidusskolas dramatiskais kolektīvs "Skatuves kods", un stīgu instrumentu grupa, kā arī pūtēju orķestris "Auseklītis" diriģenta Haralda Bārzdiņa vadībā. Uzveduma režisore Sandra Dambiniece.

Iepriecinot māmiņas un izrotājot Kultūras pils "Ziemeļblāzma" puķu dobi pils parkā pie galvenās ieejas, ikviens pasākuma apmeklētājs, nākot uz izrādi, aicināts ņemt līdzi puķu stādiņu, kas augstumā nepārsniedz 30 cm, ir košā krāsā un ziedēs visu vasaru, lai pirms izrādes to pie pils ieejas nodotu pils dārzniekam, bet pasākumam beidzoties varētu to ieraudzīt iedēstītu krāšņā puķudobē. Laipni aicināts ikviens piedalīties šajā Notikumā!

Ieeja koncertā bez maksas.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo


ienāktreģistrēties