Rīgas tautas lietišķās mākslas studiju Ziemassvētku tirdziņš.

Elīna Dambekalne, 22.12.2009., 16:53

No 19. decembra Rātes pasāžā norisinās Rīgas tautas lietišķās mākslas studiju Ziemassvētku tirdziņš.

Ziemassvētku tirdziņā Rātes pasāžā piedalās Rīgas tautas lietišķās mākslas studijas ar meistaru darinājumiem, kurā studijas "Auseklis" un "Zīle" piedalās ar kalumiem, "Ataudze", "Tīne", "Vasa" ar dažādiem pinumiem, "Austra", "Gundega", "Kamene", "Rīdze", "Rota" ar krāsainiem tekstila izstrādājumiem, "Bārbele", "Rītausma", "Valdziņš" ar interesantiem rokdarbiem, "Ceplis", "Māra", "Saule" ar tradicionālo Latvijas keramiku, "Kalvis" ar brīnišķīgām rotām, "Plastika" un "Zemga" ar oriģinālu ādas plastiku.

Tirdziņa darbības laikā paredzēti koncerti. 22. decembrī no plkst. 17.00 līdz plkst. 19.00. dziedās un spēlēs folkloras kopa "Laiksne", vokālie ansambļi "Campanella" un "Freska". 23. decembrī no plkst. 16.00 līdz plkst. 18.00 Ziemassvētku tirdziņa apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt bērnu vokālo ansambli "Mārītes", folkloras kopas "Dandari", "Rija" un senās mūzikas ansamblis "Canto".

Rīgas tautas lietišķās mākslas studiju Ziemassvētku tirdziņš Rātes pasāžā darbosies no 19. līdz 23. decembrim katru dienu no plkst. 10.00 līdz plkst. 20.00. Ar 27. decembri meistariem no Rīgas piebiedrosies Vidzemes tautas lietišķās mākslas meistari, no 2010. gada 2. līdz 4. janvārim Kurzemes, Latgales meistaru darinājumi un prasmju demonstrējumi no 5. līdz 7. janvārim, bet Zemgales darinājumus iegādāties varēs no 8. līdz 10. janvārim.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties