Atklāta mūsdienu mākslas mediju izstāde "ARTprāts"

Una Dimitere, 16.02.2010., 08:12

Cēsu izstāžu namā š.g. 19.februārī (plkst.17.00) tiks atklāta mūsdienu mākslas mediju izstāde "ARTprāts", kuras dalībnieki ir 8 talantīgi Latvijas Mākslas akadēmijas studenti .

MūsdiAtklāta mūsdienu mākslas mediju izstāde "ARTprāts"enu mākslu mijiedarbība ir neizbēgama. Māksla brīvi komunicē savā starpā tās visās dimensijās. Gan glezniecības, gan grafikas, gan video un tēlniecības robežas var vilkt paralēlēs, krustot, veidot samezglotu robežlīniju kompozīciju – izjustu un skaistu, padarīt mākslu sirreāli reālu.

Mūsdienu mākslas dažādību virzienu sajaukums veido ko līdzīgu mozaīkai, kas ierāmēta sabiedrības uzslietā tempļa logā. Šķietamā krāsainība laika gaitā iegūst veidolu – savu "laika seju".

Mākslas būtību gandrīz neviens vairs nemeklē, mūsdienu māksla vairs nevar atsaukties uz konkrētām pazīmēm, tā atsaucas pati uz sevi. Tā rada pati savi realitāti un pati savas instalācijas. Mākslas darba materiālais veidols ir kā informācijas nesējs citiem māksliniekiem, jauniešiem un citiem interesentiem. Izstādes mērķis ir parādīt sabiedrībai mūsdienu mākslas mediju mijiedarbību un to, ka mākslas telpa neidinficējas tikai ar muzeju vecmeistaru darbiem. Izstāde norisinās līdz 7.martam.

Piedalās : Pēteris Noviks, Evija Timma – Novika, Reinis Dzudzilo, Krista Dzudzilo, Baiba Kalniņa, Jānis Noviks, Klāvs Loris, Ansis Dobičins.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties