Mākslas akcija "Pastaiga pa Rīgas galerijām"

Līga Sāne, 06.05.2015., 12:13

23. maijā jau devīto reizi norisināsies mākslas akcija "Pastaiga pa Rīgas galerijām". Šis gads ir īpašs ar to, ka akcijas darbība koncentrēta Rīgas klusajā centrā.

Mākslas akcija "Pastaiga pa Rīgas galerijām"Galerijas aicina pavadīt skaistu sestdienu, pastaigā apvienojot patīkamo ar izglītojošo - baudīt izcilo jūgendstila rajonu un reizē iepazīt klusā centra galeriju darbību.

Akcija norisināsies visas dienas garumā no plkst. 11.00 līdz 18.00. Būs iespēja iepazīties ar galeriju mākslas darbu piedāvājumu, kā arī iesaistīties izglītojošās sarunās un diskusijās ar galeriju pārstāvjiem. Okeānijas mākslas galerijā-muzejā līdzās muzeja pastāvīgajai ekspozīcijai būs apskatāma Sanktpēterburgas mākslinieka Ārona Zinšteina izstāde, kurā piedalīsies arī pats mākslinieks un sniegs meistarklases interesentiem. Īpaša programma bērniem paredzēta galerijā "Pegazs", kur norisināsies dažādu mākslinieku radošās darbnīcas.

Turpinot pasākuma tradīciju, apmeklētājiem būs iespēja piedalīties izlozē par galveno galeriju balvu – izlozes uzvarētājs varēs izvēlēties mākslas darbu 350 eiro vērtībā no jebkuras apmeklētās galerijas, kā arī iegūt veicināšanas balvas, kuras sarūpējusi galerija "Birkenfelds". Balvas izloze norisināsies plkst. 18.30 galerijā "Pegazs".

Visas dienas garumā īsti kafijas meistari no mazākās Rīgas kafejnīcas "Coffee Tower" nodrošinās iespēju ikvienam mākslas baudītājam iegādāties kādu no uzmundrinošajiem "Illy" kafijas dzērieniem un mazākos lutinās ar sulām un smūtijiem.

Informācija par pasākuma norisi, izlozi un noteikumiem mājas lapā: www.facebook.com/pastaigapagalerijam.

Ieeja galerijās bez maksas.

Šogad akcijā "Pastaiga pa Rīgas galerijām" piedalās galerijas: "Pegazs", "Birkenfelds", "Māksla XO", "Vīna studija", "Mākslas vēstniecība", "Burtveidols" un Okeānijas mākslas galerija-muzejs.

Projektu organizē SIA "Galerija Pegazs" ar Rīgas domes atbalstu.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hi, Are you seeking a top-notch domain name for your business ? Perhaps this one fits the bill for you? buyviagra.today Could you inform me if you have any interest? Thank you and have a great day, Fausto

Fausto

Hello, I'm in need of assistance regarding an issue on the site, could you please help me?

Stefan Fullerton

Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax


ienāktreģistrēties