LU Sociālo zinātņu fakultātē sākušās 10 gadu jubilejas svinības

Mārtiņš Lūsis, 09.02.2010., 12:55

Ja studentiem sesijas laiks tradicionāli ir grūts laiks, tad Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Studentu pašpārvaldei 2009. gada rudens semestra sesijas laiks bija vēl daudz aizņemtāks nekā parasti, jo paralēli eksāmeniem tika veikti gatavošanās darbi Sociālo zinātņu fakultātes 10 gadu jubilejai.

Tagad ir pienācis laiks novērtēt šī smagā darba augļus, jo jau šodien (9. februārī) notiks pirmais studentu organizētais LU SZF 10 gadu jubilejas nedēļas pasākums – SZF studentu viktorīna, bet turpmākās nedēļas gaitā ir paredzēta vēl virkne citu pasākumu. Svētki turpināsies līdz piektdienai (12. februārim), kad ir paredzēta akcija "Izgaismo SZF!", kuras laikā LU SZF studenti ar īpašu priekšnesumu pārsteigs cilvēkus Doma laukumā.

LU Sociālo zinātņu fakultātes 10 gadu jubilejas svinībasLielā SZF viktorīna notiks šodien plkst. 16:00 LU Sociālo zinātņu fakultātē Lomonosova ielā 1a, Jesajas Berlina auditorijā, un tajā sacentīsies vairākas studentu komandas, kuras centīsies sniegt pareizās atbildes uz dažādiem jautājumiem saistībā ar LU Sociālo zinātņu fakultāti un sociālajām zinātnēm kopumā.

Rīt fakultātes telpās norisināsies studentu debates par sociālām tēmām un problēmām (plkst. 14:30 204. kabinetā), kā arī muzikāli teatrālais pasākums "Pauze atpūtai" (plkst. 19:00 Jesajas Berlina auditorijā), kurā studenti varēs izklaidēties, kavējot laiku ar dažādām spēlēm un skatoties kino seansu. Tāpat šajā pasākumā spēlēs Gatis Mūrnieks, radošā apvienība "Prieka Māja".

Notikumiem bagātākā nenoliedzami būs ceturtdiena – plkst. 16:00 vienlaicīgi sāksies grāmatas "Socioloģija Latvijā" atvēršanas svētki (SZF kafejnīcā) un studentu konference, kurā piedalīsies LU SZF studenti un studenti no citu augstskolu sociālo zinātņu nodaļām (Jesajas Berlina auditorijā).

Tāpat ceturtdienas vakarā plkst. 22:00 klubā "Discotheque" (Mūkusalas 42) notiks LU SZF 10 gadu jubilejas lielā ballīte, kurā uzstāsies "Hospitāļu iela", "Cacophonics" un "Dabasu Durovys". Starp citu, sākot no plkst. 22:00 no Laimas pulksteņa uz klubu ik pēc 15 minūtēm kursēs arī bezmaksas transports. Ieeja pasākumā par ziedojumu Ls 1,50.

Svētku nedēļu piektdien plkst. 17:00 Doma laukumā noslēgs flashmob akcija "Izgaismo SZF!", kuras saturs pagaidām tiek turēts noslēpumā.

Lēmums par Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes izveidi LU Senātā tika pieņemts 2000. gada 31. janvārī, un tā ir izveidojusies no 3 nodaļām, kas pirms tam bija Filoloģijas fakultātes un Vēstures un filozofijas fakultātes sastāvā. Sociālo zinātņu fakultātē ir iespējams apgūt komunikācijas zinātni, politikas zinātni un socioloģiju, kā arī informāciju un bibliotēkzinātni.

Kopš fakultātes dibināšanas brīža līdz pat 2009.gada 30. jūnijam tās vadītāja bija dekāne prof. Inta Brikše. Savukārt no 2009. gada 1. jūlija LU SZF dekāns ir prof. Juris Rozenvalds.

LU SZF 10 gadu jubilejas nedēļas pasākumus atbalsta: "Masterfoto", "Zelta Zivtiņa", klubs "Discotheque", "Bluebox", "Latvijas Televīzija", Orb.lv, Easyget.lv un HC.LV.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties