"LU Dārzs" pārtop par "LU Māju"

Jurita Krūma , 25.02.2010., 13:04

Latvijas Universitātes Studentu padome šā gada 8. maijā organizē Universitātes prezentācijas pasākumu "LU Māja", kas notiks Raiņa bulvārī 19 – LU galvenajā ēkā.

Iepriekšējos piecus gadus ikviens interesents maija nogalē varēja doties uz Vērmanes dārzu Rīgas centrā un iepazīt visas LU fakultātes, rektoru, studentus un studentijas garu. Šogad LU Studentu padome nolēmusi topošos studentus aicināt apskatīt viņu nākamās mājas – LU galveno ēku.

8. maijā no 16:00 līdz pat 22:00 Raiņa bulvāra 19 ēkas durvis būs portāls uz studentu pasauli. Tur sevi prezentēs visas trīspadsmit LU fakultātes, un fakultāšu studenti būs gatavi atbildēt uz ikvienu jautājumu. Apmeklētāji varēs iepazīties ar absolventiem, esošajiem studentiem un to pārdomām. Arī studentu kopmītņu jeb koju dzīvi. Ar muzikāliem un atraktīviem priekšnesumiem uzstāsies LU biedrības "Juventus" labākie pašdarbības kolektīvi – teātris, kori un deju kolektīvi.

LU galvenā ēka ir vēsturiska celtne, kas slēpj sevī liecības par studentu dzīvi tālā senatnē. Ikviens aicināts apmeklēt studentu karceri, LU muzeju, pavērot zvaigznes LU observatorijā vai vienkārši iemūžināt Rīgas panorāmas skatu no ēkas jumta.

Uz svarīgākajiem akadēmiskajiem jautājumiem atbildes būs iespēja gūt LU Studentu servisā. Taču tie, kuri jau visu noskaidrojuši, varēs apmeklēt LU Sporta Servisa centra stendu un izmēģināt savas spējas sporta aktivitātēs.

LU Studentu padome šogad izstrādā īpašu "LU Mājas" programmu, kurā garlaicīgi nebūs nevienam un viesiem būs iespēja tikt arī pie īpašiem pārsteigumiem.

Ja vēlies iepazīt Latvijas Universitāti, tad seko līdzi informācijai plašsaziņas līdzekļos un 8. maijā nāc uz Raiņa bulvāri 19!
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties