LU studentus aicina sagatavot LU Botānisko dārzu ziemas sezonai

Jurita Krūma, 20.10.2010., 08:55

29. oktobrī Latvijas Universitātes Studentu padome (LU SP) organizē LU Botāniskā dārza sakopšanas talku, aicinot studentus sagatavot dārza teritoriju un tā ekspozīcijas ziemas sezonai.

LLU studentus aicina sagatavot LU Botānisko dārzu ziemas sezonaiai fiziskās aktivitātes brīvā dabā apvienotu ar lietderīgu darbu, LU SP aicina ikvienu studentu un dabas mīļotāju pavadīt ražīgu pēcpusdienu LU Botāniskā dārza sakopšanas talkā.

Botāniskais dārzs dibināts līdz ar pirmās Latvijas augstskolas pirmsākumiem 1922. gadā, un pašlaik apmeklētājiem piedāvā ne tikai ekspozīciju apskati simtiem augu sugu apmērā, bet arī ekskursijas un mācību stundas, veicinot izpratni par botāniku kā zinātnes virzienu un dabu kā ekoloģisku sistēmu.

Uz pirmo tējas krūzi talcinieki tiks gaidīti piektdien, 29. oktobrī no plkst. 11:00, lai līdz plkst.17:00 pagūtu sagatavot LU Botānisko dārzu un tā teritorijā esošās ekspozīcijas ziemas guļai, kā arī baudītu Latvijas zeltīto rudeni. LU SP par padarīto darbu cienās ar siltu tēju un uzkodām.

Sabiedriskais transports līdz LU Botāniskajam dārzam (Kandavas iela 2):

• 4.; 4z.; 37.; 41.; 21.; 38.; 46.; 54. autobuss,
• 9.; 25. trolejbuss,
• 4. tramvajs (pietura: Dzirciema iela).
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

MasonSax


ienāktreģistrēties