Latvijas Studentu apvienība pasniegs balvas par 2011.gadā paveikto

Aija Upleja, 05.01.2012., 22:46

7. janvārī Latvijas Studentu apvienības tradicionālajā pasākumā "Gada balva 2011" par ieguldījumu studentu dzīves uzlabošanā apbalvos aktīvākos studentus, labākās pašpārvaldes, veiksmīgākos projektus, kā arī pateiksies atbalstītājiem. Pasākums notiks Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā.

Šis gads augstākajā izglītībā bijis notikumiem bagāts, arī studentu pārstāvji bijuši ļoti aktīvi, tāpēc svarīgi noskaidrots, kas ir paši spilgtākie cilvēki, projekti un notikumi. Pasākumā piedalīsies Latvijas Studentu apvienības (LSA) esošie un bijušie biedri, aktīvisti, augstskolu pārstāvji, tai skaitā rektori un citi nozīmīgi izglītības politikas veidotāji Latvijā. Balvas pasniegs 12 nominācijās. Pasākumu vadīs Guntis Nurža, bet muzicēs Kaspars Ulmanis, Laura Ločmele, Jurita Krūma, Māra un Jānis Zandersoni. 

Svinīgā balvu pasniegšanas ceremonija turpināsies neformālākā gaisotnē ar svinīgo tostu un dejām kopā ar grupām "Livido" un "Ceļojums". Tā būs iespēja satikties gan bijušajiem, gan esošajiem studentu pārstāvjiem, dalīties pieredzē un kopīgi atpūsties.

Pasākuma atbalstītāji ir studentiem draudzīgā Swedbank, Tallink Latvija, Gutta, Fazer, Mikrofona ieraksti, solāriju studija Adrenaline Tan, Ekonomikas un Kultūras augstskola, IT Katram, starptautiskās garīgās prakses centrs Samana, interneta ziedu veikals Just Company, DāvanuServiss.lv un kompānija Dunker Latvija ar Dreamer dzirkstošajiem vīniem. Lai pasākums izdotos krāšņāks, vairāki LSA vecbiedri ar saviem ziedojumiem devuši finansiālu atbalstu. Pasākumu iemūžinās fotogrāfijās Pirmā doma.

"LSA Gada balva" ir tradicionāls LSA pasākums, kurā apbalvo tās personas, organizācijas un notikumus, kas 2011. gada laikā visvairāk ietekmējuši studējošos, pievērsuši sev apkārtējo uzmanību ar vērā ņemamiem rezultātiem, akcijām un citām darbībām, kuras ir nozīmīgas studentijai. "LSA Gada balvas" mērķis ir, izceļot pozitīvus piemērus, vienot Latvijas studentus, studējošo pašpārvaldes un citas augstākajā izglītībā iesaistītās personas un organizācijas.

LSA pārstāv visu Latvijā studējošo intereses nacionālā un starptautiskā mērogā. Organizācija ir nozīmīgs augstākās izglītības politikas veidotāju partneris jautājumos, kas skar studējošos.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties