Liepājnieki piedalīsies ielu kultūru festivālā Polijā

Liene Jankovska, 22.07.2010., 09:54

22.jūlijā uz Polijas pilsētu Helmu (Chelm) dodas 30 jaunieši, kas piedalīsies ielu kultūru festivālā.

Festivāls norisināsies no 22. līdz 26. jūlijam, kur ap 100 jauniešiem no Liepājas, Utenas (Lietuva) un Helmas (Polija) rādīs savas prasmes hip – hop un šova dejās, graffiti mākslā, skeitošanā, inline, dīdžejingā, hip –hop un regeja mūzikā.

Festivāla koordinators Liepājā – Liepājas Jaunatnes centrs.

Brīvdabas festivāls "Jauno Eiropiešu pozitīvā kultūra"(The positive culture of young Europeans) norisināsies no 22. līdz 26. jūlijam Polijā. Visiem dalīdniekiem/grupām mājās iepriekš jāsagatavo prieksnesums, ko prezentēt festivāla lakā. Visas uzturēšanās un ceļa izmaksas tiks segtas no projektam piešķirtā finansējuma. No Liepājas savas prasmes rādīs septiņi skeitbordisti, četras hip -hop dejotājas, pieci graffiti zīmētāji, deviņi šovu deju dejotāji, viens velo triālists un četri grupu vadītāji.

Festivāls notiek projekta "Mēs esam kopā – jaunatne Eiropā" ietvaros. Tajā iesaistītas trīs valstis: Polija, Latvija un Lietuva. Liepājas Jaunatnes centrs ir projekta koordinators Liepājā, kas informē par projekta gaitu un izvēlējās, kuri jaunieši dosies uz Poliju, lai piedalītos aktivitātēs.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties