Pirmo reizi Rīgā notiks lielo leļļu - talismanu gājiens 2010

Diāna Supe, 02.08.2010., 12:32

21. augustā Rīgas Svētku ietvaros notiks pirmais Lielo Leļļu - Talismanu Gājiens.

Gājienā piedalīties aicinātas visas Latvijā esošās lielās lelles un talismani, lai ejot pa Vecrīgu iepriecinātu gan lielus, gan mazus skatītājus. Lielo Leļļu - Talismanu gājiens noslēgsies 11. novembra Krastmalā, kur ikvienam būs iespēja nobalsot par atraktīvāko un mīļāko lelli, kā arī satikt visus gājiena dalībniekus un pat nofotografēties ar tiem. Gājiena sākums plānots plkst. 12:30, bet Krastmalā lielās lelles pulcēsies no plkst. 13:00 līdz 14:00.

Lielo Leļļu – Talismanu gājiena idejas autore ir veikaliņa "Grāmatu Karuselis" īpašniece Elīna Purlāce. "Ikdienā darbojoties mūsu veikaliņā, redzam, ka prieks un pozitīvas emocijas ir svarīgas ikvienam - gan mazajiem, gan arī viņu vecākiem. Manuprāt, Lielo Leļļu – Talismanu gājiens ir viena absolūti pozitīva ideja un es gribu cerēt, ka šis gājiens kļūs par ikgadēju tradīciju", stāsta idejas autore.

Piedalīties šai gājienā aicināts ikviena lielā lelle vai talismans, neatkarīgi no tā, kādu uzņēmumu vai preču zīmi tas reklamē - svētku noskaņojumā nav vietas zīmolu cīņām. Gājiena dalībnieki aicināti reģistrēties gājienam līdz 10. augustam, piesakoties uz e-pastu diana@untitled.lv. Organizatorisko izdevumu segšanai katram gājiena dalībniekam noteikta dalības maksa 20 Ls apmērā. Aicinām lielās lelles pieteikties laicīgi, saņemtie pieteikumi tiks apkopoti un informācija par to, kuras lelles jau pieteikušās gājienam, ik dienas tiks atjaunota uz lielās tāfeles pasākuma organizatora, galvenā Lielo Leļļu gājiena aizbildņa - "Grāmatu Karuseļa" veikaliņā Tirdzniecības centrā "Spice".
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem

Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina


ienāktreģistrēties