Lielo leļļu - talismanu gājiens

Elīna Dambekalne, 10.08.2010., 08:25

Lielo leļļu - talismanu gājienam, kas notiks Rīgas Svētkos 21. augustā, jau pieteicies rekordliels dalībnieku skaits.

Teju 20 dalībnieki jau ir apstiprinājuši dalību un anketas turpina pienākt.

Zināms, ka pirmajā Lielo leļļu - talismanu gājienā dosies daudz dažādu uzņēmumu talismani. Gājienā dodies LIVE RIGA simboli - Egle un Sirds, Rīgas piena kombināta Lāsēns, uzņēmuma "Balsts" Valis, "Zaļās Jostas" Jostiņš, Guttiņš no uzņēmuma "Gutta", Pasaules dabas fonda Panda, Swedbank Svens un Grietiņa, DNB Nord bankas Tomāts Nordiņš un SEB bankas Runcis Sebastiāns. Gājienā piedalīsies putnu fabrikas "Ķekava" Gaiļi, vitamīnu Marsieši simbols Marsietis un Limonādes Limpo, kā arī Mītavas Open Alnis. Gājienā dalību apstiprinājuši arī ārzemju viesi - kopā ar Robežstabu Pēteri no Valkas uz Rīgu ieradīsies Robežstabs Peeter no Igaunijas pilsētas Valgas. Lielo leļļu - talismanu gājienā pirmo reizi parādīsies arī Rīgas - Eiropas kultūras galvaspilsētas talismans - Forsmažors.

Pasākuma idejas autore Elīna Grimze atzīst: "Esam priecīgi par negaidīti lielo atsaucību! Dalībnieku anketas turpina pienākt un mūsu dalībnieku tāfele "Grāmatu Karuseļa" telpās jau ir pilna ar gājiena dalībnieku fotogrāfijām. Domāju, ka gājiens būs lielisks piedzīvojums ģimenēm."

Gājiena organizatori atgādina, ka ikvienam pēc gājiena sestdienā, 21. augustā no plkst. 13:00 - līdz plkst. 14:00 būs iespēja Krastmalā nobalsot par sev tīkamāko talismanu un uzvarējušais talismans iegūs Lielo leļļu - talismanu gājiena 2010 uzvarētāja titulu.

Lielo leļļu - talismanu gājiens 2010. gadā notiek ar Rīgas domes atbalstu un ir iekļauts Rīgas svētku krastmalas programmā.

Jau ziņots, ka Lielo leļļu - talismanu gājienā piedalīties aicinātas visas Latvijā esošās lielās lelles un talismani, lai ejot pa Vecrīgu iepriecinātu gan lielus, gan mazus skatītājus. Piedalīties šai gājienā aicināts ikviena lielā lelle vai talismans, neatkarīgi no tā, kādu uzņēmumu vai preču zīmi tas reklamē - svētku noskaņojumā nav vietas zīmolu cīņām. Saņemtie pieteikumi tiek apkopoti un informācija par to, kuras lelles jau pieteikušās gājienam, ik dienas tiek atjaunota uz lielās tāfeles pasākuma organizatora, galvenā Lielo leļļu gājiena aizbildņa - "Grāmatu Karuseļa" veikaliņā Tirdzniecības centrā "Spice".
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem

Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina


ienāktreģistrēties