Biedrība "Ģimenes atbalsts" aicina visus uz bezmaksas koncertu "Lieldienu zaķis"

Oskars Šļakota, 30.03.2010., 19:16

Vidzemes priekšpilsētas lielo ģimeņu centrs "Ģimenes atbalsts" un biedrība "Iedvesma" aicina visus, it īpaši ģimenes ar bērniem, uz bezmaksas koncertu "Lieldienu zaķis" 5.aprīlī plkst. 15:00 "VEF" Kultūras pils lielajā zālē.

Skatītājus priecēs dziedošās ģimenes, solisti, deju, cirka un mīmu studiju priekšnesumi. Pasākumā bērnus izklaidēs un pārsteigs īpašais Lieldienu zaķis.

Labdarības koncerts "Lieldienu Zaķis" tiek rīkots, atbalstot projektu "Paēdušai Latvijai".

Apmeklētājus koncertā priecēs: dziedošās Eriņu un Beitiku ģimenes, dziedātāji Crystal, Jānis Bukšs, Paula un grupa "Laimīgās notiņas" Ilzes Vītolas vadībā. Par jautriem un dejiskiem priekšnesumiem parūpēsies cirka studija "Jaunība", mīmi, kā arī deju studijas "Soul of dance" un "FuSion". Pasākumu vadīs vienmēr smaidošais pasākumu organizators un vadītājs Oskars Šļakota. Pasākumā bērnus ar saldiem našķiem iepriecinās īpašais Lieldienu zaķis.

Galvenā pasākuma organizatore Vija Ahunzjanova par gaidāmo koncertu: "Šis koncerts tiek rīkots ar vienu vienīgu mērķi – pulcēt kopā ģimenes ar bērniem, lai varētu baudīt svētku un pavasara atnākšanu. Pašlaik daudzās ģimenēs ir smagi finansiāli apstākļi, tieši ar šo bezmaksas koncerta palīdzību vēlamies dāvāt kaut mazdrusciņ laimes sajūtas ikvienam, kā arī dot iespēju izrauties no ikdienas problēmām, priecājoties par Lieldienām. Gaidām ikvienu interesentu uz šo koncertu."

Biedrība "Ģimenes atbalsts" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Dažādi labdarības pasākumi un koncerti tiek rīkoti gan uz pirmo septembri, kad bērni uzsāk skolas gaitas, gan dažādiem svētkiem, piemēram, Ziemassvētkiem un Lieldienām. Biedrība atbalsta lielās un maznodrošinātās ģimenes, palīdzot savākt nepieciešamās skolas lietas bērniem, organizējot bezmaksas koncertus, lai ikviena sirdī ienestu prieku."

Koncertu "Lieldienu zaķis" atbalsta: "Stendera ziepju fabrika", "VEF" Kultūras pils, ziedot.lv un PR aģentūra www.piraija.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties