"Lieldienas Dobelē" 5. un 6. aprīlī

Krista Kleina, 01.04.2015., 11:15

Dobeles pilsētas kultūras nams aicina Dobeles un Dobeles novada iedzīvotājus, Lieldienu pēcpusdienu pavadīt kopā Dobeles Tirgus laukumā.

"Lieldienas Dobelē"5. aprīlī, 12.00 – 15.00, Dobeles Tirgus laukumā:

Lieldienās būs iespēja gan lielākiem, gan mazākiem piedalīties dažādās rotaļās, atrakcijās, olu krāsošanā, olu ripināšanā, meklēšanā, kā arī darboties Dobeles Amatu mājas piedāvātajās radošajās darbnīcās! Pasākumu apmeklētājus ar muzikāliem priekšnesumiem izklaidēs Dobeles pirmskolas izglītības iestādes "Zvaniņš" dziedošie "Cāļi".

Par jautrām dziesmām un dejām parūpēsies "Čučumuižas" jautrie pasaku tēli. "Čučumuižā" Lieldienu gaidīšana sākas jau Pūpolu svētdienā, kad arī rūķiem tiek pūpolpēriens, lai visu gadu tie būti veseli un rosīgi. Bet kādas lietas jāpaspēj izdarīt vēl līdz Lieldienām, lai svētki tiktu sagaidīti godam, to kopā ar rūķiem, Krustmāmiņu un Lieldienu Zaķi varēsim uzzināt izrādē "Lieldienu Zaķu skola".

Visa pasākumā laikā būs iespēja apskatīt "Trušu pilsētiņas" iemītniekus.

6. aprīlī, 16.00, Dobeles pilsētas kultūras namā:

Grupas "Willow Farm" akustiskais koncerts "Filma ar laimīgām beigām". Kamēr pavasaris vēl nedaudz kavējas, grupa "Willow Farm" klausītajiem piedāvā akustisko koncertu ar jaunām, kā arī jau labi pazīstamām dziesmām.

"Mums patīk spēlēt šādus nedaudz pieklusinātos vakarus. Mums tas liekas jauks veids, kā sarunāties ar savu klausītāju, tā ir iespēja pašiem uz savām dziesmām palūkoties no cita rakursa, jo gan ierakstos, gan koncertos klubos un festivālos tās skan pavisam citādi," stāsta grupas līderis Emīls Dreiblats. "Šeit mēs esam klusāki, intīmāki, varbūt arī neaizsargātāki un atklātāki, jo nav iespēju aizslēpties aiz skaļuma vai tehnoloģiju radītām priekšrocībām. Un tieši šādi mēs šobrīd gribam stāstīt savus stāstus," skaidro Emīls.

Šajos koncertos liels uzsvars tiek likts uz dziesmām no grupas jaunā albuma "Filma ar laimīgām beigām", kurš šogad bija nominēts Mūzikas ierakstu gada balvai "Zelta Mikrofons 2014" kategorijā "Labākais pop-rock albums". Savukārt koncerta otrajā daļā skan agrāk tapušas kompozīcijas.

Grupa "Willow Farm" dibināta 1994.gadā Liepājā, pērn ar virkni koncertu atzīmējot 20 gadu jubileju. Pagājušā gada nogalē klajā nāca grupas trešais studijas albums "Filma ar laimīgām beigām". 

Bezmaksas pasākums.

Rīko: Dobeles pilsētas kultūras nams.

Atbalsta: Dobeles novada pašvaldība un "Ezerkauliņi".


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Какие материалы используют для каркасных домов под ключ каркасные дома под ключ <a href=karkasnye-doma-pod-klyuch-01.ru>karkasnye-doma-pod-klyuch-01.ru</a> .

karkasnye_doma_hvKl

Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer


ienāktreģistrēties