LDMV aicina uz atvērto durvju dienu un Muzeju nakts aktivitātēm

Liepājas Dizaina un mākslas vidusskola, 15.05.2015., 12:43

Sestdien, 16. maijā no pulksten 11.00 līdz 15.00 ikviens interesents tiek aicināts uz Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolu, lai uzdotu interesējošus jautājumus par iespējām mācīties skolā, kā arī piedalīties meistardarbnīcās.

LDMV aktivitātesAlejas ielā 18 izglītības programmu telpās būs apskatāmas audzēkņu darbu izstādes un notiks tikšanās ar izglītības programmu skolotājiem. Atvērtās meistardarbnīcas vadīs Laine Uzulēna un LDMV absolvente Beatrise Dzērve, bet izstāžu zālē "Gaitenis" būs visu izglītības programmu labāko diplomdarbu izstāde. Ikvienam būs iespēja iesaistīties sekojošās aktivitātēs:

  • "Rain". Multifunkcionālās zāles ārsiena, Multimediju dizains / Reklāmas dizains;
  • Mega klusā daba- foto stūris selfijiem, 2.stāva zīmētavā, Mākslas izglītības programma;
  • Maisiņu instalācijas, 2.stāva gaitenis, Apģērbu dizains / Vizuālā tēla stilisti;
  • Maisiņu instalācijas, 1.stāva foajē, Arhitekti, Interjera dizains;
  • Maisiņu, plēves instalācijas- Koku aleja. 2.stāva zīmētavā, Koka izstrādājumu dizains / Metāla izstrādājumu dizains;
  • Gaismu instalācijas, 1.stāva foajē, Multimediju dizains / Reklāmas dizains;
  • Gaismu, projekciju, skaņas instalācijas, 1.stāva gaitenis, Multimediju dizains / Reklāmas dizains.

Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolas izglītības programmu telpās Toma ielā 23/25 būs apskatāmas audzēkņu darbu izstādes un tikšanās ar izglītības programmu skolotājiem. Tekstila dizaina izglītības programmas telpās notiks termodrukas meistardarbnīca, bet Ādas apstrādes dizaina izglītības programmas telpās notiks ādas apstrādes meistardarbnīca.

Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolas izglītības programmu telpās Kungu iela 21a (Bērnu mākslas skola) notiks suvenīru darbnīca. Būs apskatāma 7. klases skolēnu noslēguma darbu izstāde "Vai tu zināji, ka Liepājā….", bet keramikas izglītības programmas telpās notiks tikšanās ar skolotājiem.

Sestdienas vakarā, no pulksten 19.00 Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolā, Alejas ielā 18 būs apskatāmas izgaismotas instalācijas, kas dienas garumā tiks veidotas no plastmasas maisiņiem. Instalācijas taps sadarbībā ar zīmola "IBIO UNION" dizaineri Laini Uzulēnu, skolas absolventi Beatrisi Dzērvi un skolas audzēkņiem.

Pulksten 19.00 Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolas zālē tiks atklata Ilzes Karlsones personālizstāde "Bijušo sajūtu restaurēšanas darbnīca".


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties