Olimpiskā Solidaritāte atbalsta Latvijas velomaratonu "Barona taka"

Vita Jaunzeme, 05.07.2010., 12:09

Pateicoties "Olimpiskās Solidaritātes" atbalstam, arī šogad notiks vasaras tradicionālais velomaratons "Barona taka".

Aicināts piedalīties ir ikviens, kurš vēlas izbaudīt Latvijas dabu, kultūru un tradīcijas, braucot no Tartu līdz Dundagai ar velosipēdu.

Šogad velomaratons notiek ar moto "PAR tīru uz zaļu Latviju!", kas ir kā simbolisks turpinājums pavasara Lielajai Talkai. Pasākuma dalības maksas nav, taču katrs velobraucējs sedz ar sevi saistītos izdevumus – nakšņošanu, ēšanu, ieeju apskates vietās un personīgos izdevumus.

"Barona takas" starts tiek dots Igaunijas pilsētā Tartu, kur savulaik studēja Krišjānis Barons. Uz turieni visus reģistrētos dalībniekus ar velosipēdiem nogādā bezmaksas autobuss, kas aties 7.jūlijā plkst. 6:00 no stāvlaukuma pie Latvijas Nacionālās operas. Pieteikšanās velomaratonam un autobusam uz Tartu pa e-pastu velo@pedas.lv vai tālruni +371 29835605.

Maratons noslēgsies Dundagā, kur visus velobraucējus 22.jūlija vakarā sagaidīs Latvijas Radio 2 un Dundagas pašvaldības sarūpētais pārsteigums. Precīzāka informācija par pārsteigumu sekos drīzumā.

Uzziņai:
Jau sesto gadu pēc kārtas 7. – 23.jūlijam vides organizācija "Projekts Pēdas" organizē velomaratonu "Barona taka". 17 dienu garajā ceļā no Tartu (Igaunija) līdz Dundagai ikvienam ir iespēja iepazīt Latvijas skaistākās vietas, atstāt aiz sevis iestādītus kokus, iegūt jaunus draugus un neaizmirstamus piedzīvojumus, nobraukt 1000 km ar velosipēdu, šķērsojot visu Latviju pa maršrutu, ko savulaik 24 gadu vecumā ar kājām veicis mūsu izcilais latvietis, Dainu Tēvs, – Krišjānis Barons.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties