Latvijas valsts svētku koncerta un uguņošanas mirkļi notverti atskata video

Daira Bērtule, 19.11.2015., 09:26

18. novembrī spītējot lietum un vējam, Liepājā, K. Zāles laukumā pulcējās tūkstošiem patriotisku liepājnieku un pilsētas viesu, lai godinātu Latvijas valsti tās 97. gadadienā, kā arī baudītu svētku koncertu un uguņošanu.

Latvijas valsts svētku koncerta un uguņošanas mirkļi notverti atskata videoKoncerta spilgtākie mirkļi, skatītāju emocijas, kā arī grandiozā uguņošana iemūžināta atskata video.

Atskata video iespējams noskatīties šeit: youtu.be/Bynx7jdCP2s. Video veidotāji – studija "Sense Media".

Liepājas Kultūras pārvalde pateicas ikvienam, kas ielicis savu artavu šo brīnišķīgo svētku tapšanā. Paldies svētku koncerta režisoram Valdim Pavlovskim, pasākuma vadītājam Artim Robežniekam, pavadošai grupai ar Jāni Strazdu priekšgalā, dziedātājiem Ievai Kerēvicai un Andrim Ērglim, Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra jauktajam korim "Laiks" un tā diriģentei Ilzei Balodei. Paldies par tehniskiem risinājumiem uzņēmumam SIA "Bang!" un par grandiozo salūtu uzņēmumam SIA "Petarde Ltd". Un vislielākais paldies katram apmeklētājam, kas, neraugoties uz nelabvēlīgiem laikapstākļiem, baudīja koncertu un nekautrējās dziedāt līdzi.

Valtera Pelna fotoreportāžu no vakardienas svētku pasākuma aplūkojama šeit: liepajaskultura.lv/lv/foto/valsts-svetku-koncerts-un-ugunosana/.

Pasākumu rīkoja Liepājas Kultūras pārvalde sadarbībā ar Liepājas pilsētas domi un Liepājas Tautas mākslas un kultūras centru.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties