Kultūrvēsturisks ceļojums laikā "Pārdaugava toreiz un tagad"

Luīze Pastore, 22.07.2015., 09:04

2015. gada 25. jūlijā Kalnciema kvartāla zemnieku un amatnieku tirgus laikā norisināsies kultūrvēsturisks ceļojums laikā "Pārdaugava toreiz un tagad" kopā ar arhitektu, ilggadēju Pārdaugavas iedzīvotāju Pēteri Blūmu un fotogrāfu Gunti Apsīti.

Alīses ielas ūdenstornis ĀgenskalnāP. Blūms un G. Apsītis piedāvās ieskatu Pārdaugavas vēsturē ar aizraujošu faktu un senu & mūsdienīgu fotogrāfiju palīdzību un prezentēs jaunu karšu veikala "Jāņa Sēta" fotokalendāru "Pārdaugava toreiz – pašreiz 2016". Apsītis veidojis kalendāra fotogrāfijas, savukārt Blūms apkopojis aizraujošus vēsturiskus faktus par Pārdaugavu un sarakstījis kalendārā esošo informāciju.

Ieeja bez maksas. Tikšanās norise - plkst. 12.00 Kalnciema kvartāla Vīnu veikala zālē.

Radošajā darbnīcā bērniem no plkst. 11.00 līdz 15.00 - origami prasmju apgūšana. Bērni mācīsies locīt papīru, lai izveidotu dažādus zvērus, priekšmetus un pirkstu lellītes. Dalība - bez maksas. Darbnīca norisināsies ar Rīgas Domes atbalstu.

Tirgus norisināsies no plkst. 10.00 līdz 16.00. Ieeja pasākumā bez maksas.

Pasākuma norises vieta - Kalnciema iela 35, Rīga.

Sekojiet aktuālajai informācijai: www.kalnciemaiela.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties