Kļūti par alternatīvās modes un mākslas nedēļas [Moment]week dalībnieku

Iveta Cīrule, 17.03.2010., 15:28

Piedāvā unikālu iespēju kļūt par alternatīvās modes un mākslas nedēļas 07-10042010[Moment]week dalībnieku!

Rīgas alternatīvās mākslas un modes nedēļa 07-10042010[Moment]week, kas Rīgā, Enkuru namā (Andrejsalā) no 2010. gada 7. aprīļa līdz 10. aprīlim notiks pirmo reizi Baltijā, ikvienam piedāvā unikālu iespēju kļūt par tās dalībnieku.

Četru dienu garumā konkursa kārtībā izvēlētie interesenti (izņemot brīvprātīgos) varēs palīdzēt, izmēģināt savus spēkus un parādīt radošo talantu plašākai auditorijai četrās dažādās sekcijās: mākslinieki, mūziķi, modeļi un brīvprātīgie.

Mākslinieki. Ir izsludināts konkurss, kuram var pieteikties modes mākslinieki no Baltijas valstīm, kuri jau ir ieguvuši augstāko izglītību vai ir pēdējā kursa studenti un var piedāvāt oriģinālu tērpu kolekciju (kolekcijai jāsastāv no 12 modeļiem).

Modeļi. Sadarbībā ar modeļu aģentūru "Dandy model management" tiek organizēts konkurss, kura laikā tiks atlasīti puiši un meitenes - modeļi - vecumā no 14 līdz 23 gadiem dalībai modes skatēs.

Mūziķi. Ar Radio Swh starpniecību tiek meklēti jaunie talanti - mūziķi, kas rādīs savu radošo performanci un sniegs muzikālo baudījumu īpašā Swh Future vakarā.

Brīvprātīgie – neprātīgie. Tiek aicināti pieteikties visi tie interesenti, kuri vēlas iesaistīties alternatīvās modes un mākslas nedēļas organizēšanā.

Plašāka informācija par konkursu noteikumiem un dalību, kā arī pieteikuma veidlapas atrodamas mājas lapā: www.moment.com.lv.

[Moment] ir nestandarta modes notikums, kas ir kā platforma jaunajiem, talantīgajiem māksliniekiem, - tas ir īpašs brīdis, kurā "runā" darbi un emocijas, tā ir jauna jūtu pasaule un vienreizējs netveramības mirklis. Ar katru gadu paplašinot robežas, [Moment] pārtop par mākslas eksperimentu, kas vienuviet apvieno dažādu mākslinieku individuālo redzējumu. Šodienas mērķis ir radīt ko vairāk – alternatīvās modes un mākslas nedēļu 07-10042010[Moment]week.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties