Klasiskā un laikmetīgā baleta vakars "Iespējams..."

Irbe Treile, 01.06.2015., 10:22

4. jūnijā 19.00 LNO Jaunajā zālē Latvijas Nacionālais balets aicina uz sezonas pēdējo notikumu – klasiskā un laikmetīgā baleta vakaru "Iespējams...", kas šogad notiek jau piekto reizi.

Klasiskā un laikmetīgā baleta vakars "Iespējams..."Koncertā piedalīsies gan pieredzējušie Latvijas Nacionālā baleta solisti, gan jaunie talanti.

"Pirms pieciem gadiem aizsāktais projekts izvērties ļoti veiksmīgs, šajā laikā Latvijas Nacionālajā baletā izaugusi jauna horeogrāfu paaudze. Šosezon pirmizrādi piedzīvoja trīs jauno horeogrāfu – Jevgeņijas Trautmanes, Elzas Leimanes-Martinovas un Milanas Komarovas izrāde "Neiepazītās teritorijas", bet jau rudenī spēkus uz Lielās skatuves izmēģinās Aleksandra Astreina, Elza Leimane-Martinova, Milana Komarova, Antons Freimans un Raimonds Martinovs, kas veidos vienu no jauniestudējuma "Bolero..." daļām – Modesta Musorgska "Izstādes gleznas". Esmu pārliecināts, ka "Iespējams..." arī šogad un nākamajās sezonās būs impulss jaunām horeogrāfijām un jaunām lomām. Man prieks redzēt, ka mūsu dejotāji "Iespējams..." gatavojas ar lielu dedzību, mēģinājumu zālēs darbs neapstājas no agra rīta līdz vēlai naktij. Ja vēlaties ieskatīties mūsu baleta nākotnē, "Iespējams..." jums to ļaus!" saka Latvijas Nacionālā baleta mākslinieciskais vadītājs Aivars Leimanis.

4. jūnija vakarā ar saviem jaunākajiem darbiem iepazīstinās horeogrāfi Kristīne Neikšina, Donats Rudzītis, Raimonds Martinovs, Aleksandra Astreina, Antons Freimans, Anna Ruske un Milana Komarova. Tāpat "Iespējams..." skatītājiem tiks piedāvāti fragmenti no "Gulbju ezera", Apburtās princeses", "Dona Kihota" un citiem klasiskajiem baletiem.

Biļetes: LNO un Biļešu Paradīzes kasēs un internetā: www.bilesuparadize.lv/events/perf/4201.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


ienāktreģistrēties