Studentu raidījums Kivi TV svin sezonas atklāšanu un starptautisko uzvalku – Suit Up! dienu

Kivi TV pārstāve Agrita Alkšere, 10.10.2011., 02:38

Kā sagaidīsi, tā pavadīsi visu sezonu! Iedvesmojoties no iemīļotā un nu jau atkarību izraisošā seriāla How I met your mother, Kivi TV komanda 13. oktobrī apvieno divus nozīmīgus notikumus: starptautisko uzvalku dienu un Kivi TV trešās sezonas atklāšanu. Aicināti visi, ieeja brīva, sākums plkst. 22:00, dresscode- uzvalks vai kostīms.

Šosezon būs pavisam jaunas vēsmas, dažādība un pārsteigumi raidījuma saturā. Pagājušajā vasarā, izturot 80 cilvēku lielu konkurenci, Kivi TV komandu nomainīja 15 jauni dalībnieki un iepriekšējos raidījuma vadītājus, Baibu Runci un Robertu Vīksni, 1. kursa studenti – Lelde Lietaviete un Ermīns Baltais. Šajā vakarā būs iespēja iepazīties arī ar viņiem.

Ballītē gaidāmas "balvas, izklaides un konkursi pa tēmai, iedvesmojoties no seriāla," saka Kivi TV komandas pārstāve Gunta Bāriņa. "Šoreiz ciemos pie mums būs tādas slavenības kā Pingvīna brālis Mr. Pingvīns Solīdais un Kapteinis Morgans (Captain Morgan) ar savām lieliskajām pavadonēm, dārgumu lādi un dzērieniem. Klubs Dstyle sarūpējis šovu pa solīdo ar savām brīnišķīgajām go-go dejotājām un īpašajiem Kivi TV zaļiem velocome drink, par mūziku rūpēsies seriāla Ugunsgrēks aktieris Rihards Lepers.

Kivi TV ir LU SZF studentu veidots raidījums, kas katru otrdienu skatāms mājas lapā  kivitv.lv. Pirmais raidījums iznāca 2010.gada 2.novembrī, gada laikā tas ir kļuvis par daudzu studentu iemīļotu un gaidītu pārraidi.

Iepriekšējo divu sezonu laikā Kivi TV komanda ir izveidojusi Latvijā pirmo LipDup stila klipu, uz intervijām aicinājuši daudz sabiedrībā pazīstamus cilvēkus – mūziķus Renāru Kauperu un Māru Upmani- Holšteinu, žurnālistu Armandu Puči, humoristus Aldi Kalniņu un Kasparu Upacieri (Ufo) un citus.

Atbalstītāji: LU SZF, klubs Dstyle, rums Captain Morgan, Coffee Inn, Jāņa Rozes grāmatnīca, Zelta boulinga centrs.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties