Kārdinošas akcijas pārtikas precēm Kalnciema kvartāla tirgū

Luīze Pastore, 26.06.2015., 09:16

27. jūnijā no plkst. 10.00 līdz 16.00 Kalnciema kvartāla tirgotāji piedāvās kārdinošas akcijas pārtikas precēm.

Kārdinošas akcijas pārtikas precēm Kalnciema kvartāla tirgūPēcsvētku laikā, kad ledusskapjos svilpo vējš, Kalnciema kvartāla tirgotāji iepriecinās savus klientus ar atlaidēm un īpašām akcijām pārtikai. "Pērc vienu, otrs par puscenu"; "pērc divus, trešais par brīvu"; "pērc vienu un saņem dāvanu" – tas viss un vēl citi pārsteigumi tiks sarūpēts tirgus apmeklētājiem.

Tirgus dienā akcijas dalībniekus varēs atpazīt pēc īpaša Kalnciema kvartāla akcijas marķējuma iecienīto pārtikas tirgotāju stendos.

Paralēli tirgus andelei no pl. 11.00 līdz 15.00 bērni varēs darboties radošajā darbnīcā ar GiGi būvniecības klučiem, kas ir ērti savienojami, viegli un droši, veidoti no videi draudzīga un izturīga kartona. Tie ir radīti, lai veicinātu bērnos iztēli, veidojot dažādas dizaina celtnes, gūstot no tā gandarījumu par jaunu un vēl nebijušu struktūru un formas radīšanu. Darbnīca noritēs ar Rīgas Domes atbalstu.

Akcijas norises vieta - Kalnciema iela 35, Rīga.

Nākamais tirgus Kalnciema kvartālā – 4. jūlijā "Kuldīgas diena" Kalnciema kvartālā ar novada tirgotājiem un plašu kultūras programmu uz brīvdabas skatuves.

Pasākumu norises vieta – Rīga, Kalnciema iela 35.

Sekojiet aktuālajai informācijai: www.kalnciemaiela.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties