Kalnciema kvartālā norisināsies "Aukstās mode izpārdošana"

Luīze Pastore, 10.02.2015., 09:44

Sestdien, 14. februārī Kalnciema kvartāls aicina uz "Aukstās mode izpārdošanu" – dienu, kad satiksies Latvijas modes dizaineri un mākslinieki, izpārdodot ziemas kolekcijas apģērbus, aksesuārus un apavus.

"Aukstās modes izpārdošanas" dienā 2015. gada 14. februārī no plkst. 10:00 līdz 16:00 Kalnciema kvartāls atvadīsies no pēdējām ziemas paliekām un gatavosies pavasarim kopā ar tādiem Latvijas zīmoliem kā "Woolings", "YAYOI", "Skinny Latvian", "Zvēru dārzs", "ZĪLE", "Watch me", "Hebe", "Žoržs", "Tatis", "Petra.lv", "Hebe", utt.., kas tirdziņa apmeklētājiem piedāvās savu produkciju par īpašām izpārdošanas cenām ar atlaidēm pat 50+ % apmērā.

"Zvēru dārzs"

"Aukstās modes izpārdošana" norisināsies gan omulīgajās iekštelpās visa Kalnciema kvartāla teritorijā: Vīnu veikala zālē, izstāžu galerijas pop-up veikalā un zilajā verandā; gan ārā, tirgus teritorijā.

Par aktīvu un radošu darbošanos bērniem būs parūpējusies izdevniecība "Liels un mazs". Darbnīcā "Bikibuks dzen meteni" no plkst. 11.00 Kalnciema kvartāla galerijā norisināsies grāmatiņu "Kā Bikibuks meteni satika" ilustrēšana, "Lielīšanās darbnīca" un iešana rotaļās.

"Skinny Latvian"

14. februāra "Aukstās modes izpārdošana" būs vienīgais sezonas modes tirgus. Nākamais tirgus sekos tikai 2015. gada 6. jūnijā: "Modes un dizaina diena" vasaras sezonai.

Nākamais tirgus Kalnciema kvartālā – 21. februārī, "Meteņu karnevāls": Meteņu tradīcijas Venēcijas karnevāla noskaņās.

Pasākumu norises vieta – Rīga, Kalnciema iela 35. Ieeja – bez maksas.

Sekojiet aktuālajai informācijai: www.kalnciemaiela.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties