Jv clubs Go hard or go home

Linda Ķuze, 11.02.2011., 18:13

Nesauciet mūs par deju studiju, jo mēs esam daudz kas vairāk- mēs esam liela ģimene!

NespriedieJv clubs Go hard or go homet, kāda stila horeogrāfijas mēs dejojam, jo mūsu deja nāk no sirds, to neierobežo vārdi!

Nenāciet pie mums, ja vēlaties iemācīties dejot, jo mēs neprotam dejot, mēs protam tikai izdzīvot deju.

Mēs, "Jv clubs’’ , esam jaunieši, kas izmētāti pa visu valsti, bet kurus vieno mīlestība pret deju un vēlme tajā dalīties ar jums.

Šovakar, mēs uzbursim Jums, kāda jaunieša dzīvesstāstu, kas pilns mūsdienīgu un, tajā pat laikā, laikmetīgu pārdzīvojumu, pilns kārdinājumu un vilinājumu, starp kuriem jāatrod sava, vienīgā izvēle.

Šī stāsta mērķis ir parādīt, ka ar mīlestību un ticību vienam pret otru ir iespējams viss, un vienmēr ikvienam no mums ir dota iespēja...

Scenārijs.
Daži stāsti ir jāsāk no beigām, lai saprastu to sākumu, daži stāsti ir beigušies, pirms kāds pievērš tiem uzmanību. Mūsu stāsts sākās ar…

Kaspars, vienkāršs puisis, viesojoties pilsētas vietējā kafejnīcā, kur viņa mīļota meitene Linda strādā par oficianti, iepazīstas ar Lauru, kas kopā ar savām draudzenēm atpūšas turpat blakus.

Laura pievērš Kaspara uzmanību ar savu atšķirīgumu un lielo pārdrošību, kas tai piemīt. Meitene uzaicina Kasparu uz naktsklubu, un neskatoties uz to, ka puisis dedzīgi mīl Lindu, iespaidu un intrigas vadīts, viņš pieņem uzaicinājumu.

Naktsklubā Kaspars iepazīstas ar Lauras draugiem, puišiem, kuri nodarbojas ar narkotiku tirdzniecību un kuri tajā ievilina arī Kasparu. Puisis kļūst atkarīgs no apreibinošajām vielām, to iedarbībā mainās gan viņa, gan apkārtējo personalitāte.

Kā mainīsies puiša turpmākā dzīve un attiecības ar mīļoto meiteni Lindu?
Kādas problēmas viņu sagaida turpmāk?

Vai viņš spēs atrast ceļu atpakaļ uz pareizās dzīves takas un , galu galā, kā beigsies šis stāsts?

To Jums neatklāsim un ļausim uzzināt pašiem!
Patīkamu izrādi!


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties