Jūras balle Mazajā Ģildē

Indra Vilde, 08.07.2010., 08:27

Laikā, kad daudzviet svin zvejnieku svētkus, pašā Vecrīgas sirdī, kultūras namā "Mazā Ģilde" ikviens rīdzinieks un pilsētas viesis tiek aicināts uz Jūras balli,10. jūlijā no plkst. 19.00 līdz 23.00

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja izjust īstu balle atmosfēru, dejojot vienā no krāšņākajiem namiem vecpilsētā, dzīvās mūzikas pavadījumā - ansambļa Aināra Vildes vadībā. Tāpat ikviens, deju starplaikos varēs mieloties mājīgā kafejnīcā un jauki pavadīt sestdienas vakaru.

Kultūras nams "Mazā Ģilde" izsenis bijusi ekskluzīva, bet tajā pašā laikā ikvienam pieejama atpūtas vieta, kur cieņā senas balles tradīcijas. Daudzi dzirdējuši par izdaudzināto Vīnes operas balli, par tās greznību, apjūsmojuši pasakaino skatu televīzijas ekrānos vai žurnālu bildēs, kad simtiem dāmu karaliskās kleitās bauda deju ar izsmalcinātiem un galantiem kungiem. Bet ne daudzi zina, ka arī tepat Rīgā regulāri notiek balles "Mazajā ģildē". Un kas pats galvenais – tās ir īstas balles, kurās labais tonis prasa māku dejot, līdz ar to saglabājot balles patieso būtību un tās apmeklētājiem iespēju baudīt svinīgo atmosfēru.

Jūras balle gaidīts ikviens!

Ieeja Ls 5

Vairāk informācija Mazās Ģildes mājas lapā.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

RobertSax


ienāktreģistrēties