Jauniešu diena Cēsīs `10

Madara Jakobsone, 30.08.2010., 07:41

1. septembrī – Zinību dienā jau astoto gadu pēc kārtas Cēsu novada Jauniešu dome ikvienam cēsniekam un Cēsu viesiem piedāvā iespēju iesākt mācību gadu, piedaloties aktivitātēs, atpūšoties draugu lokā un pavadot vakaru draudzības un vienotības pilnā atmosfērā Bērnu un jauniešu dienas ietvaros.

Kā jauJauniešu diena Cēsīs `10 ierasts, pasākums risināsies divās daļās – Bērnu rītā un Vakara daļā.

Šogad no plkst. 11:00 – 15:00 Bērnu parkā ikviens mazāko klašu skolēns varēs izbaudīt Apburtā pasaku meža pievilcību, parādot savas prasmes, izdomu un izveicību Jauniešu domes rīkotajās aktivitātes un radošajās darbnīcās. Aktīvākajiem pienāksies balvas, ko īpaši sarūpējuši mūsu atbalstītāji.

Kā arī no plkst. 12:00 ikviens Maija parka apmeklētājs varēs baudīt muzikālos un deju priekšnesumus, ko sniegs Krista Annija Lauberga, Gunita Gaile, Kristaps Folkmanis, deju grupa "2x2" un citi jaunie talanti, kā arī būs iespējams vērot breika un jo-jo paraugdemonstrējumus. Bērnu rīta īpašais viesis būs Cūkmens, kas pamācīs un iesaistīs aktivitātēs ikvienu, kas vēlas cīnīties par tīru mežu un saudzēt apkārtējo vidi.

Jauniešu dienas Vakara daļa sāksies plkst. 19:00 Cēsu Pils dārzā un tajā apmeklētājus priecēs tādas Latvijā pazīstamas grupas kā "Musiqq", "Audience Killers", "Cacophonics", kā arī Skutelis & Edavārdi. Ar aizraujošiem video priecēs apvienība "Sviesta kino", atpūsties varēs īpaši veidotajā Chill teltī, kā arī būs iespēja sildīties pie ugunskura, cepot maizi un baudot karstu tēju.

Visas Bērnu un jauniešu dienas aktivitātes ir bez maksas.

Apreibinošas vielas pasākuma teritorijā ienest un lietot aizliegts.

Mūs atbalsta: Cēsu novada dome, Cēsu Kultūras un Tūrisma centrs, 27. kājnieku bataljons, NBS Instruktoru skola, "Allas un Vinetas Kārumlāde", "SEB banka", "DnB nord banka", "Aijas Kūkas", "Cēsu Alus", radio "Progressive FM", "Latviešu radio", veikals "Pie Plūmes", veikals "Vilders", "Kom-Auto", veikals "Straupe", zemnieku saimniecība "Kliģēni", Cēsu maiznīca, reklāmas aģentūra "Kobalts", veikals "Var-C", Vecāku dome, "Cēsu Bērnu un jauniešu centrs".
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties