Torņakalnā atveras jauna, alternatīva mākslas un teātra telpa

Ieva Ādamsone, 04.11.2015., 09:36

Pārdaugavā kultūras dzīve uzplaukst un atdzīvojas. Šā gada 13. novembrī durvis vērs jauna vieta teātrim un mākslai - kafejnīcas "Pastnieks zvana divreiz" mākslas telpa, kas atrodas Torņakalnā, Vienības gatvē 32.

"Pastnieks zvana divreiz"Ideja par mākslas un teātra telpu radusies pēc tam , kad durvis vēra kafejnīca "Pastnieks zvana divreiz". Remontdarbu laikā, kafejnīcas pagrabtelpu atbrīvojot no pagājušā gadsimta sadzīves atkritumiem un ogļu izdedžiem, atklājās plašs, velvēts pagrabs. Cita gadsimta šarms ļāva izšķirties par drosmīgu soli, Pārdaugavā atvērt telpu teātrim.

Atklāta tiks ar novembra mēnesim veltītu Toma Auniņa izrādi "Vēstules no frontes". Izrādes pamatā ir sakaru virsnieka Jāņa Ķīseļa personīgās atmiņas par 1918.-1919. gadu – atgriešanos no virsnieku kara gūstekņu nometnes Augšsilēzijā, Latvijas valsts un Latvijas armijas izveidošanu, sīvās Brīvības cīņas. Stāsts ir par uzvaru, kam paši kareivji ticēja līdz sirds dziļumiem, par garā stipriem vīriem, drosmi un paļāvību. Izrādi būs iespējams noskatīties 13., 14., un 17. novembrī. Biļetes pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs, kā arī internetā.

Mākslas telpā arī turpmāk būs skatāmas izrādes gan pieaugušajiem, gan arī bērniem.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties