FotoAkadēmija rīko 5 gadu jubilejas izstādi "Dzīve ir brīnums"

Inese-Katrīna Zača, 18.02.2010., 08:13

FotoAkadēmija 2010. gada 22. februārī 19:00 tirdzniecības centrā "Domina" rīko absolventu un pasniedzēju darbu izstādes "Dzīve ir brīnums" atklāšanu.

Ikdienas sFotoAkadēmija rīko 5 gadu jubilejas izstādi  "Dzīve ir brīnums"teigā mēs bieži vien nepamanām, cik brīnumainas lietas ir mums apkārt. Šajā steigā mēs aizmirstam arī novērtēt mirkļa skaistumu, bet tieši mirklī un tā iemūžināšanā uz visiem laikiem ir fotogrāfijas spēks. FotoAkadēmijas rīkotajā izstādē parādīsim foto darbus, kuri rāda šo ikdienišķo skaistumu, jo bieži vien mazas lietas uztvertas īstajā brīdī var kļūt par brīnumu. Izstādes apmeklētājiem būs iespēja ieraudzīt to, kam tie varbūt ir pagājuši garām nepamanot.

FotoAkadēmijas svin savu 5 gadu jubileju, atklājot izstādi, kas tapusi sadarbībā ar tirdzniecības centru "Domina" un kurā būs aplūkojami FotoAkadēmijas absolventu un pasniedzēju darbi. Absolventu darbu atlasi veica FotoAkadēmijas žūrija, kuras sastāvā bija pazīstami Latvijas fotogrāfi un fotomākslas pasniedzēji: Māris Kundziņš, Andrejs Grants, Gunārs Binde, Jānis Deinats, Oļegs Zernovs, Dainis Matisons, Andrejs Saļikovs, Jeļena Pančeva un Nikolajs Trifanovs-Bogdanovs.

Izstāde būs aplūkojama līdz 2010. gada 28. februārim tirdzniecības centrā "Domina", Ieriķu ielā 3, Rīgā.

Izstādes informatīvais atbalstītājs – interneta portāls "Delfi".

FotoAkadēmijas foto kursi ir orientēti uz klausītājiem ar atšķirīgu sagatavotības līmeni. Profesionāli fotogrāfi palīdz apgūt teorētiskos aspektus, sniedzot iespēju pārskatīt un papildināt savus priekšstatus par gaismu, krāsu, kompozīciju un žanru. Viņi atklāj savus meistarības noslēpumus, novērtē klausītāju darbus un dod padomus, kā atrast savu, neatkārtojamu ceļu fotogrāfijas pasaulē. FotoAkadēmijas apmācību programmas ir licencētas. Nodarbības pašā Rīgas centrā. Grupās parasti it ne vairāk kā 12 cilvēki. Plašāka informācija par kursu programmām, ilgumu un cenu ir pieejama FotoAkadēmijas mājas lapā: www.fotoakademija.lv.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties