Izsludina pieteikšanos uz "Pagalma izpārdošanu"

Luīze Pastore, 09.06.2015., 08:36

2015. gada 13. jūnijā Kalnciema kvartāls aicina uz "Pagalma izpārdošanu" – mājsaimniecībā lieko mantu tirgošanu un/vai maiņu.

"Pagalma izpārdošana"Ikviens Pārdaugavas un Rīgas iedzīvotājs ir aicināts izpārdot visu, kas pašu mājsaimniecībās kļuvis lieks, bēniņos gadiem krājis putekļus, šķūnītī gaida sauli vai garāžā gaida savu otro dzīvi.

Pagalma izpārdošana Kalnciema kvartālā gaidīs ikvienu interesentu, kas vēlas draudzīgi notirgot sev saimniecībā lieko, bet kādam citam tik nepieciešamo: galdi, krēsli, skapji un citas mēbeles, lampas, tekstils, darbarīki un instrumenti, bērnu ratiņi un mantas, grāmatas, seno laiku pērles un mūslaiku atradumi, un citas mājsaimniecībā noderīgas lietas.

Pasākums tiek rīkots pēc amerikāņu "garage sale" jeb "garāžu izpārdošanas" līdzības, kas ir privāta iniciatīva brīvdienu pēcpusdienās "iztīrīt garāžas" no liekajām mantām, izlikt savā pagalmā un izpārdot garāmgājējiem par draudzīgām cenām.

Pagalma izpārdošanas norise: sestdien, 2015. gada 13. jūnijā Kalnciema kvartāla tirgus laikā, Kalnciema ielā 35, no plkst. 10.00 līdz 16.00.

Pieteikšanās (ar savu iespējamo mantu sarakstu un foto) un info par dalību: tirgus@kalnciemakvartals.lv, 26255148. Pieteikties var ikviens interesents!

Sekojiet aktuālajai informācijai: www.kalnciemaiela.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties