Popularizēs inženierzinātnes un tehniskos sporta veidus

Jānis Kuķis, 30.06.2015., 10:04

No 17. līdz 19. jūlijam Jelgavā un sporta un atpūtas kompleksā "Rullītis" notiks "Inženieru dienas 2015".

Popularizēs inženierzinātnes un tehniskos sporta veidusTo laikā būs unikāla iespēja pilsētas centra ielās vērot "Pro-Kart" čempionāta 3. posmu, kā arī citu tehnisko sporta veidu sacensības. Inženieru dienu mērķis ir pievērst jauniešu uzmanību tehnikai un motivēt studēt inženierzinātnes, tas būs arī labs atpūtas pasākums ģimenēm. Sacensību laikā Jelgavā plānoti satiksmes ierobežojumi.

Inženieru dienās plānotas dažādas tehnisko sporta veidu sacensības: "Isover Pro-Kart" čempionāta 3. posms, "Liebherr Openkart" čempionāta 9. posms, NP "Jelgavas Biznesa Parks" nakts auto orientēšanās, "Valtek" Supermoto paraugturnīrs, Ekskursija.lv trases automodelisma turnīrs, "Igates LeMans" turnīrs, Jelgavas vēsturisko spēkratu turnīrs, "Latvenergo" veiklības brauciens, "Auto Kada" ātruma aplis, "Konekesko" mini dragreiss un "Hansaflex" drifta turnīrs.

Interesenti varēs iepazīties ar izglītības iestādēm, kurās var apgūt inženierzinātnes – Jelgavas Tehnoloģiju vidusskolu, Jelgavas tehnikumu un Latvijas Lauksaimniecības universitātes Tehnisko fakultāti, kā arī Bērnu un jauniešu centra "Junda" tehniskos pulciņus. Būs iespēja apmeklēt uzņēmumus SIA "Fortum Jelgava" un SIA "Evopipes".

Inženieru dienas notiek sadarbībā Jelgavas pilsētas domi, JPPI "Sporta servisa centrs", JPPI "Kultūra", biedrību "Jaunatnes tehnisko sporta veidu centrs", biedrību "Prokart" un SIA "Ceļu būvniecības sabiedrība "Igate"".

"Pro-Kart" čempionāta laikā 17. un 18. jūlijā Jelgavas pilsētas centrā būs būtiski satiksmes ierobežojumi. Informācija par tiem būs publicēta laikrakstā "Jelgavas Vēstnesis" un portālā Jelgava.lv.

Sīkāka informācija par pasākuma norisi, kā arī citām aktivitātēm atrodama mājas lapā www.mehiem.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, kam dashur të di çmimin tuaj

MasonSax


ienāktreģistrēties