Imanta – vieta ar vārdu Svētki Imantā 21. augustā

Ilona Brūvere, 17.08.2010., 13:01

Imanta savos Vārda svētkos jau 14.00 aicina uz Bērnu kolektīvu koncertu. Piedalās popgrupa Tu un es, instrumentālā grupa, deju kolektīvs Riki tiki, vokālā grupa Poppy un Bērnu un jauniešu teātris Horizonts, kā arī Slāvu mūzikas biedrība Sozvučije un Breika deju grupa. Koncerta vadītājs –mūziķis Arnis Miltiņš.

16.00Imanta – vieta ar vārdu Svētki Imantā 21. augustā darbu uzsāk radošās darbnīcas, kur burvju trikus demonstrē burvju mākslinieks Vadims. Gleznotājs Juris Ģērmanis aicina ienākt un uzkavēties Portretu darbnīcā , bet zīmēšanas darbnīcas vadītāja Ilgnese Avotiņa piedāvā bērniem iespēju uzzīmēt katram savus svētkus. Sadarbībā ar Bulduru dārzkopības vidusskolu Kultūras un atpūtas centrā Imanta šai svētku dienā ikvienam tiek piedāvāta iespēja veidot savu ziedu kompozīciju, bet 16.30 un 17.00 svētku rīkotāji aicina noskatīties velotriāla priekšnesumus, kuru sagatavojis Dāvis Dudelis. 18.00 viesi aicināti uz Svētku koncertu ar Latvijas Universitātes pūtēju orķestri, solistiem Madaru Dziedātāju un Nauri Indzeri, flamenko deju grupu Alegria, vokālistu Ingemar Palens un Valmieras pagasta TDA Sadancis. Svētku koncerta programmu vada dejotājs un aktieris Māris Pūris.

ultūras un atpūtas centrs 20.00 aicina uz Ballīti Imantā, kas turpinās līdz pat 23.00. Spēlē 2tie , bet pārtraukumos dejo Austrumu deju grupa Yallar. 22.55 Vietā ar vārdu-Kultūras un atpūtas centrā Imanta, svētku noslēguma uguņošana.

Atrakcijas, tirgotavas un kafejnīcas Imantā darbojas
visas dienas garumā.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

MasonSax


ienāktreģistrēties