Ilgas Gaidas "Pudeļu Stāsti" Mcbalerijā

Pudeļu Stāsti, 05.07.2010., 11:56

Līdz 2010. gada 18. jūlijam bārā "Melno cepurīšu balerija" www.mcbalerija.wordpress.com Jelgavā, Raiņa ielā 20 ir iespējams apskatīt stāstnieces Ilgas Gaidas veidoto izstādi "Pudeļu stāsti".

Stāstniece Ilga Gaida iepazīstina ar savām zem virtuves izlietnes esošajām pudelēm un stāstiem, kas ar tām saistīti. Izstādē apskatāmas 12 pudeles un izlasāmi tām pievienotie stāsti. Visi stāsti ir balstīti uz patiesiem notikumiem stāstniecei īpašos dzīves brīžos.

Autore stāsta, ka atceras, kā pirms 9. klases izlaiduma apsolījusi sev un citiem nekad nelietot alkoholu. Kā redzams, nav jēgas pretoties savam liktenim, jo nekas viņai dzīvē nav noticis tik vienkārši kā šie "Pudeļu stāsti". Tie veidojušies paši, īsti nepiepūloties, tikai domās iemūžinot konkrētu dzīves brīdi. Stāstniece atzīst, ka vairāk viņai patīk iedzert, nekā rakstīt kārtējo kursa darbu, un piemetina, ka ir svēti pārliecināta, ka ja tiktu izstādīti viņas kursa darbi vai esejas, tad tie neradītu tādu interesi, kā ir radījuši "Pudeļu stāsti".

Izstādes elektroniskā versija pieejama lapā www.pudelustasti.wordpress.com, kur iespējams iepazīties arī ar jaunākajiem stāstiem.

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax


ienāktreģistrēties