"Ieminies par iecietību 2011"

Aivis Majors, 12.07.2011., 14:01

Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatnes Dobeles nodaļa aicina māksliniekus piedalīties velobrauciena
"Ieminies par iecietību 2011" Dobeles posmā.

Viens vārds – iecietība – tā ir harmonija daudzveidībā. To veicina zināšanas, atklātība, saskarsme, kā arī domas, sirdsapziņas un uzskatu brīvība. Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatnes (turpmāk tekstā LSKJ) Dobeles nodaļa aicina māksliniekus nepalikt malā un piedalīties velobrauciena "Ieminies par iecietību 2011" Dobeles posmā, veicinot iecietību un padarot pasauli vēl par kripatiņu labāku. Lūdzam māksliniekus, kuri ar savu priekšnesumu vēlas priecēt velobrauciena dalībniekus un Dobeles novada iedzīvotājus bezmaksas koncertā Dobeles pilsētas tirgus laukumā 2011.gada 30.jūlijā pulksten 1300, to darīt zināmu LSKJ Dobeles nodaļas preses sekretāram Aivim Majoram, rakstot uz e-pasta adresi aivis.dskj@gmail.com. Māksliniekus sagaida gandarījums par paveikto, iegūto un izzināto. Sīkāku informāciju par velobrauciena "Ieminies par iecietību 2011" Dobeles posma aktivitātēm un minēto koncertu varat iegūt rakstot Aivim Majoram uz e-pasta adresi aivis.dskj@gmail.com.

Velobrauciena "Ieminies par iecietību" dalībnieki Dobelē pavadīs 2011.gada 30. un 31.jūliju. Šajā laikā aktivitātes velobrauciena dalībniekiem un Dobeles novada iedzīvotājiem organizēs Latvijas Sarkanā Krusta (LSK) Dobeles komitejas brīvprātīgie, biedri un jaunieši. Aicinām Tevi, māksliniek, 30. jūlijā kāpt uz skatuves Dobelē un atbalstīt "Ieminies par iecietību" Dobeles posmu, kura norise tiks atspoguļota gan presē, gan Latvijas Sarkana Krusta mājas lapā.

Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne jau trešo gadu rīko velobraucienu "Ieminies par iecietību". Šogad velobrauciens notiks no 23. jūlija līdz 5. augustam. Velobrauciena laikā vismaz 300 dalībnieki no visas Latvijas apceļos 10 Latvijas pilsētas - Rēzekni, Jēkabpili, Cēsis, Valmieru, Jumpravu, Jūrmalu, Dobeli, Saldu, Talsus, Liepāju. Brauciens ilgs 14 dienas un būs aptuveni 900 km garš.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties