"Holi" krāsu festivāls izziņo mūzikas programmu

Undija Ancēna , 16.07.2015., 17:04

"Holi" krāsu festivālā 2015. gada 1. augustā, sestdien, Rīgā, Lucavsalā no plkst. 14.00 līdz 02.00 būs iespēja piedzīvot pašmāju un ārzemju mūziķu šovus.

"Astro'n'out"Programmu veido arī daudzveidīgas atpūtas, radošās un mākslas aktivitātes.

Festivāls aicina dalīties kopīgā priekā un brīvā dabā piedzīvot vienu no krāsainākajiem mūzikas, dejas un mākslas festivāliem šajā vasarā Latvijā. "Holi" krāsu festivāls ir pirmais un vienīgais krāsu festivāls Latvijā, kas vienuviet pulcē draugus, ģimenes ar bērniem, jauniešus un domubiedrus – dzīves svinētājus un radītājus.

Mūzikas programma un 7 kopīgās krāsu mešanas – #holilv moment.

  • 14.00. Toms Grēviņš / #holilv moment;
  • 16.00. "Deniss Pashkevich Funk Therapy";
  • 17.00. Dubsisters / #holilv moment;
  • 18.00. DJ Gustavito / #holilv2015 GRAND;
  • 19.00. Dfanielle Diaz / #holilv moment;
  • 20.00. "Triana Park" / #holilv moment;
  • 21.00. "Astro'n'out" & DJ Rudd / #holilv moment;
  • 22.00. Gacho / #holilv moment;
  • 23.00. Louis Laporte;
  • 00.00. [Ex] da Bass & Normunds Piesis (live trumpet);
  • 01.00. Taran & Lomov (Amber Muse).

Festivāla teritorijā būs arī iespēja piedalīties kopīga mākslas darba veidošanā, iesaistīties Randalas mandalas radīšanā, spēlēt neparasto futbolu (crazy football), izmēģināt kinētisko smilšu mākslu, apkrāsot vienam otru, radīt tetovējumus un iegūt ķermeņa gleznojumus (hennas body art) u. c., piedzīvot smieklu jogu, svinēt dzīvi un daudzpusīgi un radoši atpūsties. Holi – tas ir prieks, kas vairo prieku.

"Holi" krāsu festivāla saknes ir meklējamas Indijā, kur tas ir viens no senākajiem un tradīcijām bagātākajiem festivāliem. To raksturo prieks, dzīves svinēšana, dziedāšana, dejošana, jaunā sākšana un atvadīšanās no vecā. Košo krāsu pulvera dejās, apkrāsojot vienam otru, un kopīgi metot krāsaino pulveri gaisā, cilvēki nojauc sociālās barjeras, kļūstot vienoti un bezrūpības pilni. Tas ir prieka radīšanas festivāls un laiks, kad viss tiek piedots.

Svinam dzīvi bez robežām un metamies šīs vasaras krāsainākajā piedzīvojumā!

Ieeja festivāla teritorijā no plkst. 13.00.

Sadarbības partneris: AS "Aldaris".

Informatīvi atbalsta: "JCDecaux", TVNET.LV, "Cosmopolitan", European Hit Radio, ISIC, "Live Riga", RīgaTV 24, Draugiem.lv.

Festivāls tiek organizēts sadarbībā ar kultūras biedrību "Make Art".

Vairāk: www.holi.lv, www.facebook.com/holikrasufestivals, www.twitter.com/krasufestivals, www.draugiem.lv/krasufestivals.

Festivāla muzikālās programmas dalībnieki:

Toms Grēviņš ir viens no Latvijā pieprasītākajiem ballīšu dīdžejiem, kurš katru gadu nospēlē vairāk kā 100 setus, ir biežs viesis lielākajos Latvijas festivālos, nodrošina muzikālo noformējumu hokeja kluba "Dinamo Rīga" mājas spēlēs, bet katru darba dienas rītu ir dzirdams Latvijas Radio 5 – pieci.lv ēterā! Toma setos vienmēr sastopas ekskluzīvi remiksi un mešapi, kā arī jaunākās elektroniskās mūzikas tendences!

"Deniss Pashkevich Funk Therapy" ir viena no vadošajām funk, groove mūzikas grupām Baltijas valstīs, kas atskaņo oriģinālmūziku labākajās funk tradīcijās. Deniss Paškevičs ir saksofonists, flautists, komponists, producents un skolotājs mūsdienu improvizācijas un džeza mūzikā, savos mūzikas pamatos izglītots gan akadēmiskās, gan mūsdienu ritmiskās mūzikas virzienos. Daudz iedvesmojies un smēlies idejas leģendārā saksofonista un komponsta Džona Koltreina daiļradē.

Dubsisters – talantīgās dīdžejmāsas, kuras Latvijā un staprtautiskajā vidē ir spēlējušas nu jau 4 gadus. Viņas ir arī pazīstamas kā DJ Foxy Mandy un Rokija (Hip-Hop & Rnb; Pop) spēlējot pasākumos atsevišķi. Dubsisters spēlē tādu mūziku kā Ghettofunk | Trap'n'Bass | DnB | Electro | Dubstep.

DJ Gustavito ir viens no Latvijas populārākajiem un pieredzējušākajiem dīdžejiem. Savas 15 gadu karjeras laikā izkopis dažādus mūzikas stilus - RnB, Hip Hop, House, Club, Electro, Twerk, Trap, Dubstep un citus klubu un festivālu formātiem atbilstošus žanrus.Savus setus sniedzis lielākajos Latvijas klubos, bet kā viesu Dj uzstājies klubos ASV, Taizemē, Francijā, Lielbritānijā, Vācijā, Nīderlandē, Somijā, Krievijā, Baltkrievijā un Baltijas valstīs. No 2006. gada līdz šim brīdim ir populārākā Latvijas nakts kluba "Coyote Fly" rezidents.

Daniele Diaza starp sieviešu disžokejiem ir dimants. Savās performances viņa spēj aizvest klausītāju ekstāzē ar labāko no House mūzikas stila. Viņas karstās paceļošās un progresīvā House un elektro mūzikas ritmi apvienojumā ar mīlestību pret mūziku ir tas, kas liek kļūt entuziasma pilniem pēc katras uzstāšanās. Daniele mūzikas industrijā ir neilgi, taču ir paspējusi pierādīt īpašu kaisli un atbildību.

Viņa spēlē vairākos Ibizas pludmales klubos kopš 2012. gada. Pēdējos vasaras mēnešus CoCo pludmalē viņa spēlē "Playa Den Bossa" klubā, kas ir viens no lielākajiem uz šīs ballīšu salas. Viņas otra noturīgākā pozīcija ir pasaulsavenajā "Paradise Club", Mikonosā.

Tur, starp tādām slavenībām kā Avicii, Bobu Sinklēru, Markus Šulcu, Above & Beyond, Martinu Solveigu, Bingo Players, Denisu Fereru, Afrodžeku, Karlu Koks, Tomasu Goldu un daudziem citiem internacionāli pazīstamiem māksliniekiem, viņa iedvesmo pūli katru vakaru. Tieši šobrīd viņa ir tūrē ar zināmo "Ibiza World Club Tour", kuras laikā viņa apceļos gandrīz visas valstis.

"Triānas Parks" ir viens no interesantākajiem Baltijas valstu mūzikas fenomeniem, kas piedalījušies vairākos neparastos televīzijas šovos, dzīvajos koncertos un brīvdabas festivālos. Mūzikas kritiķi "Triānas Parku" raksturo kā "Red Hot Chilli Peppers", Bjork un pat "Led Zeppelin" apvienojumu, kas viennozīmīgi ir viens no oriģinālākajiem savienojumiem visā Eiropā.

"Triānas Parka" debijas albums tika nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvai (pieejams - www.trianaparkshop.com), un kopā ar vairākiem jauniem modes dizaineriem grupa radījusi skatuves tēlu, kas devis iespēju tikt apbalvotiem kā 2009. gada stilīgākajai grupai, šo nomināciju saņemot arī 2010. gadā.

"Triānas Parks" ir koncertējis dažādās pasaules daļās, sākot no Baltijas valstīm, beidzot ar Lielbritāniju, Fanciju, ASV, Kanādu un par Turciju. Dzīvie koncerti ir jautri un baudāmi - viss ir par lielisku izklaidi. Pašlaik "Triānas Parks" strādā pie jauna studijas albums un tikko ir iznācis viņu mini albums.

"Astro'n'out" & DJ Rudd. Astro'Electro Acoustic koncertprogramma ir tapusi aizvadītā gada nogalē, kad grupa devās Latvijas koncerttūrē. Programmā dzirdamas "Astro'n'out" vairāk kā 10 gados sarakstītās dziesmas elektroniskos un akustiskos aranžējumos, kuri dažas dziesmas pārvērtuši līdz nepazīšanai. Koncertprogrammā kopā ar grupu uz skatuves būs arī DJ Rudd. Holi fesitvāla apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt ne vien sen zināmas "Astro'n'out" kompozīcijas, bet pavisam jaunas aranžijas jau zināmajām dziesmām, kā arī, grupas jaunāko veikumu – singlu "Turies".

Gacho ir viens no Latvijas elektroniskās mūzikas skatuves skaļākajiem vārdiem. Gacho izpildītās mūzikas žanru caurstrāvo hip hopa, elektroniskās mūzikas un pankroka elementu sakausējums, kas kopā ar izpildītāja harizmu viņa koncertiem piešķir milzu enerģijas lādiņu, kas burtiski uzlādē katru apmeklētāju, kuru vidū vienaldzīgs nepaliek neviens.

Louis Laporte (īstajā vārdā Maarten van Bokhoven) šovasar spēlē festivālā "Extrema Outdoor Holland", kā arī neskaitāmos citos festivālos un klubos visā Eiropā. Louis spēlē house mūziku apvienojumā ar elektro un progressive bangers! #dutch #house #dj #totallysummer #extremaoutdoor #handsup.

[Ex] da Bass & Normunds Piesis (live trompet). Dalību festivālā apstiprinājis arī Latvijā un ārpus tās robežām labi zināmais dīdžejs, producents, pasākumu organizators un European Hit Radio šova "Party Service" vadītājs – [Ex] da Bass, kurš uzstāsies festival noslēguma daļā kopā ar enerģiskā un superpozitīvā mūziķu trio "3Live Project" kolēģi – trompetes spēles virtuozu Normunds Piesi.

Taran & Lomov – Bogdan Taran un Max Lomov, – radio producenti, pasākumu organizatori un ierakstu uzņēmuma "Amber Muse Records" galvenie spēki. Bogdan Taran ir viens no vadošajiem deju mūzikas dīdžejiem un radio šovu producents. Viņš ir arī saņēmis Nacionālās Radio un televīzijas padomes speciālbalvu "Par deju mūzikas veicināšanu" Latvijā 2009. gadā. Viņi abi producē ierakstus kā Taran & Lomov un ir arī deep house projekta "Phonetica" kopā ar ZaZzy dalībnieki. Mākslienieki ir kopā strādājuši vairāk nekā 10 gadus, radot ap 100 visdažādākos notikumus – sākot no salīdzinoši nelielām bāru ballītēm līdz lieliem un nozīmīgiem pasākumiem. 2010. gadā viņi radīja portālu www.DanceRadio.lv, specializējoties elektroniskās deju mūzikas žanrā. Pašlaik Mājas ir online elektroniskās deju mūzikas žurnāls (krievu valodā).


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties