Fonofest aicina pieteikties uz Handmade Market zonu

Jānis Sildniks, 23.06.2011., 07:44

Festivāla "Fonofest" ietvaros pirmo reizi darbosies tirdziņš pašmāju māksliniekiem un amatniekiem, kuri rada praktiskas un unikālas lietas.

Fonofest aicina pieteikties uz Handmade Market zonu

Paša rokām darinātas lietas vienmēr ir sirdij un acij daudz tīkamākas, tāpēc "Fonofest" atbalsta jaunos un perspektīvos uzņēmējus, aicinot dalīties savās prasmēs un talantos ar festivāla apmeklētājiem "Handmade Market" zonā, tādējādi būtiski veicinot sava piedāvājuma atpazīstamību.

Ar pieteikšanās kārtību un nolikumu jebkurš interesents var iepazīties festivāla mājaslapā. (www.fonofest.com) Dalībniekiem ir jābūt reģistrētiem (IK/pašnodarbinātais/SIA) un tā sortimentā nedrīkst būt pārtikas izstrādājumi. Sīkāka informācija un jautājumi: justine@fonofest.com

Atgādinām, ka "Fonofest" 8. un 9. jūlijā Cēsu novada "Uplandos" norisināsies jau septīto gadu, uz četrām skatuvēm pulcējot vairāk kā 40 grupas no deviņām valstīm, to skaitā Frank Turner (UK), Dzelzs Vilks, Pienvedēja Piedzīvojumi, Pete Anderson and The Swamp Shakers, Musiqq, P.O.Box (Fra) un daudzas citas.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties