Gada skaļākā Dzimšanas dienas ballīte Jelgavā

Juris Metums, 06.10.2010., 16:37

Pavisam drīz Latvijas studentu galvaspilsētā – Jelgavā kārtējo reizi pulcēsies studenti no visas Latvijas, jo tuvojas jau astoņpadsmitā "Studentu diena" – lielākais Latvijas studentu festivāls, kas norisināsies 15., 16. un 17. novembrī!

Šogad pasākums svin savu pilngadībGada skaļākā Dzimšanas dienas ballīte Jelgavāu un tā sauklis skan: "Gada skaļākā Dzimšanas dienas ballīte!"

Pateicoties Jelgavas pilsētas domei, Latvijas Lauksaimniecības universitātei un Seb Studentabankai, "Studentu diena 2010", ko organizē Latvijas Lauksaimniecības universitātes Studentu pašpārvalde (Llu Sp), šogad būs īpaši krāšņa un interesanta – jubilejas noskaņās.

"Studentu diena" ir tradicionāls Latvijas studentu pasākums, kas sevī ietver plašu kultūras, sporta, izglītības un izklaides programmu vairāku dienu garumā.

15. novembrī norisināsies starptautiskā pārrobežu projekta "Baltu vienotība zem Saules" aktivitātes, tostarp – studentu labdarības koncerts veco ļaužu pansionātā.

16. novembrī turpināsies projekta "Baltu vienotība zem Saules" pasākumu cikls "Baltu studentu rudens pēcpusdiena", kura ietvaros notiks studentu mākslas darbu izstādes atklāšana, kā arī vairāki semināri un oratoru konkurss.

16. novembra vakarā jau otro gadu pēc kārtas notiks vienas nakts nometne "Studentu Zaļā nakts", ko organizē Llu Sp kopā ar Latvijas Zaļo punktu. Šī diena noslēgsies ar Studentu dienas Ieskaņas balli Jelgavas pilī, kur uzstāsies Lauris Valters un grupa "Galdi".

17. novembris aizsāksies ar Latvijas studentu vienotības gājienu līdz Latvijas Republikas pirmā prezidenta Jāņa Čakstes piemineklim, kur notiks "Studentu dienas 2010" svinīgā atklāšana, un ziedu nolikšana pie J.Čakstes pieminekļa.

Pēc festivāla atklāšanas ceremonijas Latvijas augstskolu studenti pārstāvēs savu mācību iestādi Sporta sacensībās, 10. jubilejas Teātra sporta turnīrā, kā arī augstskolu "Popielas" konkursā un humora šovā "Jautrākie un asprātīgākie Latvijā", cīnoties par vērtīgām balvām.
"Studentu diena 2010" kulminācija būs grandiozais "Noslēguma koncerts", kurā uz skatuves kāps Latvijā populāras un grupas, lai parūpētos par tiešām skaļu Dzimšanas dienas ballīti! Šī gada skatuves māksliniekus organizatori pagaidām tur noslēpumā, un sola paziņot tuvākajā laikā.

Uz "Studentu dienas" skatuves jau ir kāpuši tādi mūziķi, kā: Intars Busulis, Gustavo, Tātātā, Igo, Ivo Fomins, Fēlikss Ķiģelis, Gain Fast, Skamp, Melo M, Opus Pro, Detlef Zoo, Autobuss Debesīs, Hospitāļu iela, Double Faced Eals, Aisha un daudzi citi mākslinieki un Dj.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax

হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab


ienāktreģistrēties