Foto festivāls "Art Camp 2010"

www.artcamp.lv, 21.07.2010., 12:46

No 13. līdz 15. augustam Ventspilī notiks foto festivāls "Art Camp 2010" – foto daiļrade un atpūta trīs dienu garumā Baltijas jūras krastā.

Foto festivāls "Art Camp 2010"Foto festivāla programmā ir paredzēti vairāk kā 30 lekcijas un radošas tikšanās ar fotomākslas meistariem, kā arī meistarklases meikapā un body-art, konkursi un atpūtas programma vakarā pie jūras.

Festivāla lekciju tēmas: fotoreportāžas ētikas principi, fotožurnālistika, žanra fotogrāfija, strit(ielas)-fotogrāfija, art&fashion fotogrāfija, klusās dabas fotografēšana, datorapstrāde (pēcapstrāde, manipulācijas Photoshop), stereo fotogrāfija, krāsu kontrasti (krāsu teorija), fotogrāfijas psiholoģija (kreativitātes attīstība, vizuālas uztveres mehānismi, saskarsme ar modeli), melnbaltā laboratorija (fotogrāfiju attīstīšana un kopēšana), apjoma un foto grims, body-art.

Uzaicinātie pasniedzēji: Inta Ruka, Valts Kleins, Alnis Stakle, Armands Grundmanis, Krišjānis Šmits, Mārtiņš Vanags, Viesturs Links, Anna Volkova, Vladimirs Svetlovs, Grigorijs Aleksikovs, Nikolājs Trifonovs-Bogdanovs, Arturs Dombrovskis, Ilona Pulkstene, Irēna Goluba, Irina Sališa, Nikolajs Šelušenkovs, Romāns Kaboško, Valentīna Doneiko, Viktors Deščenko, Dmitrijs Bulkins, Mihails Kopeikins, Jūlija Timoščenko, Jevgeņijs Sisojevs, Jonas Stasjalis (Lietuva), Tatjana Jegorova (Baltkrievija), Anatolijs Maļcevs (Krievija) un citi.

Šis festivāls ir lieliska iespēja vienuviet satikt un iepazīt Latvijas un pasaules foto lielmeistarus un jaunos nozares censoņus. Programma ir veidota, lai būtu interesanta un pieejama ikvienam fotomākslas interesentam.

Foto festivāla dalībnieki varēs dzīvot kempinga "Piejūras kempings" teritorijā vai komfortablā viesnīcā netālu no kempinga teritorijas. Festivāla cena 40 LVL (līdz 20. jūlijam) 50 LVL (līdz 1. augustam), 60 LVL (līdz 12. augustam). Cenā ir iekļauti visu meistarklašu, treniņu un tikšanos apmeklējums trīs dienu laikā, piedalīšanos konkursos, kā arī izklaides programma. Dzīvošanas un ēdināšanas izmaksas jāapmaksā atsevišķi.

"Jauniem dalībniekiem jānostiprinās fotogrāfijā, tātad viņiem ir svarīgi satikties ar domubiedriem, redzēt meistarus un klasiķus. Galvenais – paplašināt savu redzesloku!" Gunārs Binde

"Lai ar ko mēs nodarbotos savā dzīvē, tas noved pie pasaules izzināšanas un sevis paša apzināšanas šajā pasaulē. Fotogrāfija nav izņēmums. Katram ir sava personīgā pieredze, bet ir grūti novērtēt sasniegto un izvēlētā ceļu pareizību. Daži cilvēki, balstoties uz savu pieredzi, runā, citi klusē. Fotografē gan vieni, gan otri. Art Camp 2010 - tā ir lieliska iespēja uzzināt citu cilvēku viedokli, atbrīvoties no savu radošo spēku sastinguma un iegūt pārliecību, ka mēs visi sekojam vienam un tam pašam mērķim neatkarīgi no ādas krasas, valodas un vecuma. Gudrie apgalvo, ka Dievam nav savas reliģijas. Festivālam Art Camp 2010 arī nav tādas reliģijas – mēs mīlam visus un katru kas izvēlējies iet šo ceļu." Valts Kleins

Detalizētākā informācija ar dalībnieka pieteikuma formu ir pieejama festivāla mājas lapā www.artcamp.lv vai pa tālruni: (+371) 29 177 260; e-pasts: info@artcamp.lv.

 


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Pāvels, 21.07.2010. 13:06:10 (ip:62.84.0.154)
Komentāra reitings: 0

Forši, ka mums Latvijā notiek šādi pasākumi. Tā ir iespēja gan pamācīties ko jaunu fotomākslā, gan arī iepazīt jaunus radošus cilvēkus. Un, protams, atpūta pie jūras skaistajā vietā! Noteikti braukšu, tiekamies Ventspilī! :)

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties