Saulkrastos notiks tautas deju kolektīvu festivāls "Sasala jūrīna"

Vija Skudra , 09.03.2015., 10:21

Jau ceturto gadu Saulkrastos notiks tautas deju kolektīvu festivāls "Sasala jūrīna" - 2015.gada 14. martā 18.00 Saulkrastu sporta centrā sadejos 27 tautas deju kolektīvi no visas Latvijas.

"Sasala jūrīna"Laikā, kad jūru klāj ledus kārta, Saulkrastos jau ceturto reizi notiek autas deju kolektīvu festivāls "Sasala jūrīna". Tāpat kā iepriekšejos gados, Saulkrastu sporta centrā (Smilšu iela 3) viesosies deju kolektīvi, lai izdejotu gan labi zināmas, gan pavisam jaunas dejas. Paši dejotāji un kolektīvu vadītāji saka, ka tā ir brīnisķīga iespēja gan noslīpēt dejas soli, gan iegūt jaunu pieredzi.

Šogad koncerta tematika saistās ar gadskārtu ritējumu, tādēļ arī dejās redzēsim gada ritējumu no vasaras saulgriežiem līdz nākamā gada vidum. Dažas no dejām, piemēram, "Buobu dancs", Aijas Āres horeogrāfija, izpildīs pat astoņi kolektīvi, savukārt būs arī solo dejas, ko izpildīs viens kolektīvs. Pavisam šogad festivālā piedalās 27 kolektīvi no visas Latvijas. Interesanti, ka festivālā līdzās vidējas paaudzes un jauniešu deju kolektīviem dejo arī senioru deju kolektīvi.

Skatītājiem tā būs lieliska iespēja kavēties atmiņās par nu jau pagājušajiem Dziesmu un Deju svētkiem, kā arī ieskatīties, kas gaidāms nākamajos.

Koncertu muzikāli kuplinās Iveta un Vidvuds Medeņi.

Ieeja koncertā brīva.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties