"Dzeja, kaķi un botānika" Dabas muzejā

Jolanta Bimbere, 11.05.2015., 13:08

Muzeju naktī, 2015. gada 16. maijā, no plkst. 19.00 līdz 01.00 Dabas muzejā svinēsim Starptautisko Muzeju nakti ar mūsu dižajiem rakstniekiem - Raini un Aspaziju - priekšplānā.

"Dzeja, kaķi un botānika" Dabas muzejāIzstāžu zālē, sadarbībā ar patversmi "Dzīvnieku draugs", varēs satikties ar Aspaziju un viņas kaķiem, uzzināt par dzīvnieku patversmju darbību mūsdienās un Aspazijas aktivitātēm Rīgas patversmju darbībā. Sadarbībā ar Rakstniecības un teātra muzeju būs ekskluzīva iespēja iepazīt Raiņa Šveicē vākto herbāriju, kuru garajās pastaigās kalnos ievācis pats dzejnieks. Apmeklētāji tiks aicināti piedalīties Aspazijas un Raiņa dzejas lasīšanā par dabas tēmu pie brīvā mikrofona "Raiņa pieminekļa" pakājē. Jasmīnas koris nāks talkā, lai pirmo reizi muzejā notiktu zibakcija - "Rainis un Aspazija – dabas tēma mūzikā".

Muzeju naktī apskatei būs atvērta daļa no muzeja ekspozīcijām.

Lūdzam ņemt vērā, ka apmeklētāju plūsma tiks regulēta un pēdējie apmeklētāji tiks ielaisti plkst. 00.30. Ieeja bez maksas.

Atgādinām, ka svētdien, 17. maijā, atzīmējot Starptautisko Muzeju dienu, ieeja Dabas muzejā būs bez maksas. Šajā dienā īpaši gaidītas ģimenes, kurām būs sagatavota uzdevumu trasīte "Mazais meža dīvainītis".


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties