Dullo Dauku Vecmīlgāvī nespēj izbiedēt pat krusa

Iveta Pāvula , 02.06.2015., 08:11

Ne lietus, ne brāzmainais vējš, ne krusa nespēja izbojāt pagājušajā nedēļas nogalē notikušos tradicionālos Ziemeļblāzmas Bērnu svētkus, kuru moto šogad bija "Dullā Daukas ceļojums".

Dullo Dauku Vecmīlgāvī nespēj izbiedēt pat krusaTos, kurus samērā ekstremālie laika apstākļi neaizbiedēja mājās, jutās patiesi gandarīti, jo emocionālā piedzīvojumu buķete bija īpaši krāšņa.

"Patiess prieks par svētku viesiem, kuriem laika apstākļi nebija par iemeslu, lai dotos mājup, bet jo īpaši iepriecināja vietējie jaunie mākslinieki, kuri nepieļāva domu, ka kādu no saviem priekšnesumiem varētu nerādīt tikai tāpēc, ka ir auksti vai līst lietus. Krusas graudiem, kas sāka krist līdz ar grupas "Musiqq" uzstāšanos, nebija pa spēkam izbiedēt patiesos šo puišu fanus un, laika apstākļiem uzlabojoties, dalībnieki pilnībā izbaudīja mūziķu sniegumu, dziedot un dejojot līdz ar viņiem.

Gribu pateikt paldies visiem šo svētku darbiniekiem un palīgiem, arī Kr. Barona muzeja vadītājai Rūtai Kārkliņai un muzeja galvenajam speciālistam Andrim Ērglim, kuri svētku dalībniekus iepazīstināja ar Kr. Barona dzīves gaitu un viņa saikni ar Vecmīlgrāvi," stāsta pasākuma organizatore Zane Auškāpa.

"Ziemeļblāzmas Bērnu svētkos piedalāmies jau trešo gadu. Mans dēls Rolands ar īpašu degsmi pilda darbnīcās uzdotos uzdevumus, lai sakrātu zīmodziņus un svētku noslēgumā varētu vizināties zirga pajūgā. Patīk darbnīcas, kuras dalībniekiem jau kļuvušas iemīļotas, kā, piemēram, pret atkarību un novadpētniecības stends, bet īpašu interesi šoreiz radīja līdz šim nebijuši stendi - aušanas, keramikas un vijoļu darināšanas. Lai gan sniegavīra celšana šķiet, ka organizatoriem nebija ieplānota, tas īpaši iepriecināja Rolandu," atzīst pasākuma apmeklētāja Inita.

Kā jau katru gadu bērnu svētkus organizēja bezalkohola biedrība "Ziemeļblāzma" un Vecmīlgrāvja attīstības biedrība (VAB). Pateicoties Rīgas domes un Rīgas brīvostas finansiālajam atbalstam, ikviens interesants varēja uzzināt ko jaunu vai apgūt kādu prasmi radošajās darbnīcās, priecāties par vietējo mākslinieku sniegumu vai vienkārši baudīt puišu "Musiqq" ritmisko un melodisko dziedājumu. Tiekamies pēc gada nākamajos bērnu svētkos Ziemeļblāzmas pils parkā!


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties