T/c "Dole" aicina 1. septembri svinēt kopā ar minjoniem

Ksenija Mirošņika, 27.08.2015., 11:44

Ievērojot 1. septembra svinēšanas tradīcijas, tirdzniecības centrs "Dole" aicina Rīgas un īpaši Ķengaraga skolēnus, kā arī viņu vecākus viesoties "Minjonu" skolā, kur ar aizraujošām un izglītojošām aktivitātēm tiks atzīmēta atgriešanās skolas solos.

T/c "Dole" aicina 1. septembri svinēt kopā ar minjoniemOtrdien, 1.septembrī, sakot no plkst. 13.00 pie t/c "Dole" apņēmīgais minjons Kevins svētkos sveiks skolēnus un pasākuma apmeklētājus, iepazīstinot ar dienas kārtību skolā, kur valda savi likumi un noteikumi. Svinībās savu dalību pieteikuši arī Valsts Policijas inspektori – tēli runcis Rūdis, bebrs Bruno, un Rīgas Pašvaldības policijas palīgs – tēls suns Rotto, kuri pastāstīs, kā rūpēties par savu drošību uz ceļa.

"Pirmā septembra svinības tirdzniecības centram "Dole" vienmēr bijušas īpaši nozīmīgas, jo šiem svētkiem par godu katru gadu tiek rīkoti pasākumi, lai mazie skolēni pirms jaunā mācību gada varētu izbaudīt svētkus kopā ar citiem bērniem un vecākiem, kā arī saņemt dāvanas. Līdz ar aizraujošām aktivitātēm, esam sagatavojuši arī izglītojošu pasākuma daļu, piesaistot inspektorus runci Rūdi un bebru Bruno," stāsta t/c "Dole" menedžere Liene Karpova.

Atsaucoties uz šīs vasaras aktuālāko un gaidāmo animācijas filmu par minjoniem t/c "Dole" šogad 1. septembra svinībās ir sagatavojis vairākas izklaidējošas aktivitātes, kā arī izglītojošus pasākumus, kas ļaus bērniem piedzīvot filmas spilgtākās epizodes – spēles un rotaļas kopā ar minjonu Kevinu, "Ļaundaru laboratorijas" noslēpumi un pat minjonu cīņu atribūtu izgatavošana. Savukārt no plkst. 13.10 līdz 15.00 mazajiem apmeklētajiem būs iespēja piedalīties radošajā darbnīcā, kur bērni kopā ar pasniedzēju mācīsies maskēties, izgatavojot dažādas maskas un krāsojot sejas.

Programmas turpinājumā ieplānotas prāta spēlēs, kurās, saņemot karti ar dažādām fotogrāfijām, būs jādodas ekspedīcijā un jāatrod šīs vietas un lietas t/c "Dole" un tā apkaimē pašiem. Neizpaliks arī minjonu iecienīto banānu pārēšanās, pārsteiguma balvas un dāvaniņas no t/c "Dole". Pasākuma noslēgumā bērniem būs iespēja nofotografēties ar pasākuma varoņiem. Visus apmeklētājus sagaida aizraujošs piedzīvojums mīļoto varoņu valstī.

Savukārt inspektori runcis Rūdis un bebrs Bruno vecākiem, topošajiem un esošajiem skolēniem pastāstīs, kā droši nokļūt līdz skolai, kādas ir bērnu tiesības un pienākumi. Bērnu draugs un palīgs policijas suns Rotto palīdzēs bērniem iepazīties ar ielu satiksmes noteikumiem un kārtību ievērošanu.

Visas pasākuma aktivitātes ir bez maksas.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties