Liepājnieki tiek aicināti uz dekoratīvo dzīvnieku izstādi un Lieldienu tirdziņu

Laura Giptere, 31.03.2015., 09:17

4. aprīlī plkst. 10.00 - 17.00 Rožu laukumā norisināsies ikgadējais mājražotāju un amatnieku Lieldienu tirdziņš, bet plkst. 11.00 - 17.00 Liepājas Latviešu biedrības namā – dekoratīvo dzīvnieku izstāde, kas Liepājā ir jaunums un notiek pirmo reizi.

Biedrības nams aicina dienu pirms Lieldienām pavadīt kopā ar ģimeni, apmeklējot pasākumus pašā pilsētas centrā. Svētku tirdziņa sortimentā atradīsies gan idejas un risinājumi svētku dāvanām, gan preces praktiskiem ikdienas soļiem. Starp pārtikas produktiem būs atrodami Latvijā ražoti sīrupi, mājas vīns, tēju maisījumi, veselīgi izstrādājumi no Latvijā audzētām ogām, kūpinātas zivis, visdažādākie konditorejas izstrādājumi, mājas sieri, kā arī garšvielas un citi gardumi. Tāpat Lieldienu tirdziņā varēs iegādāties dāvanas un suvenīrus no dzintara, ādas, sudraba, bronzas; koka un mīkstās rotaļlietas; suvenīrus ar Liepājas simboliku un personvārdiem; lina šalles u.c. lina izstrādājumus; adījumus gan bērniem, gan pieaugušajiem; mūzikas ierakstus un citus produktus.

Lieldienu tirdziņš

Tikmēr ģimenes ar bērniem un citi dzīvnieku mīļotāji Biedrības nama foajē varēs apskatīt dekoratīvos un pasta baložus, vistas, trušus un vēl dažādus citus dekoratīvos mājdzīvniekus. Izstādē piedalīsies Lietuvas dekoratīvo putnu audzēšanas asociācijas vadītājs Arturas Kondrotas, Palangas baložu audzētāju kluba vadītājs Reinoldas Liaudianskas, baložu audzētājs Rimantas Beneta, Latvijas sīkdzīvnieku biedrība "Trusis un citi", kā arī Liepājas baložu audzētāju klubs. Ieeja izstādē bez maksas.

Lieldienu tirdziņš


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hi, ego volo scire vestri pretium.

RobertSax

Have a business you want to get off the ground but lack the funding? I can invest, email me here: info@financeworldwidehk.com

Wesley Salo

Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax


ienāktreģistrēties