Deju vakars "Vienā taktī ar pavasari!"

Arta Skudrēna, 02.03.2015., 12:44

Sestdien 7. martā plkst. 19.00 Kultūras pils "Ziemeļblāzma" Lielajā zālē aicinām uz deju vakaru "Vienā taktī ar pavasari!". Tajā spēlēs "Mirage Jazz Orchestra", bet pasākumu vadīs Latvijas Nacionālā teātra aktieris Egils Melbārdis.

"Vienā taktī ar pavasari!"Vakara programmā pasaules un latviešu mūzikā pazīstami deju ritmi džeza izpildījumā. Pasākuma gaitā notiks dažādi izklaidējoši konkursi un atrakcijas, darbosies kafejnīca. Ballē piedalīsies arī profesionāli dejotāji ar paraugdemonstrējumiem standarta un latīņamerikāņu dejās, sniedzot vairākus priekšnesumus.

"Mirage Jazz Orchestra" aktīvi sevi pieteica 2004. gadā. To dibinājuši džeza mūzikas mākslinieki – trombonists Lauris Amantovs un saksofonists Deniss Paškevičs. Komponista, trompetista un aranžētāja Gunāra Rozenberga speciāli šim sastāvam rakstītie aranžējumi allaž piešķir orķestrim īpašu skanējumu. Mūziķi spēlē dažādu stilu mūziku – sākot no džeza klasikas līdz pat pazīstamām popmūzikas kompozīcijām. Orķestris ar izciliem panākumiem koncertējis visā Latvijā, piedalījies dažādos starptautiskos džeza festivālos. Kopā ar orķestri regulāri uzstājas gan pašmāju solisti, gan daudzi slaveni ārzemju mākslinieki. Deju vakara "Vienā taktī ar pavasari!" gaitā kopā ar orķestri uzstāsies solisti Marko Ojala un Diāna Pīrāgs.

Biļetes cena EUR 8.00.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas Kultūras pils "Ziemeļblāzma" informācijas centrā.

Kultūras pils "Ziemeļblāzma", Ziemeļblāzmas ielā 36.

Darba laiks: Pirmdienas - Svētdienas no 10.00 līdz 20.00.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere


ienāktreģistrēties