Deju grupas "Ritms" 45 gadu jubilejas koncerts "Ceļojums dejā"

Elīna Gaitjukeviča, 26.03.2015., 09:34

18. aprīlī plkst. 16.00 deju grupa "Ritms" ielūdz uz savu 45 gadu jubilejas koncertu "Ceļojums dejā" VEF Kultūras pilī, Ropažu ielā 2, Rīgā.

"Ceļojums dejā"Deju grupas "Ritms" jubilejas koncerts iepriecinās skatītājus ar deju daudzveidību - dejā apceļojot ugunīgos Balkānus, mežonīgo Āfriku, eleganto Franciju, eksotisko Ķīnu, Indiju un vēl daudzas citas pasaules malas. Koncertā tiks izdejotas gan skatītāju iemīļotās dejas, gan arī pavisam jaunas un oriģinālas, īpaši veidotas laikmetīgās dejas, brodvejas džeza, stilizētas tautas dejas un citu deju stilu horeogrāfijas. Koncertā piedalīsies visi deju grupas "Ritms" dejotāji – ar augsto meistarību priecēs profesionālā sastāva dejotāji, bet ceļš uz dejas brīnumaino pasauli atklāsies dažāda vecuma studijas dejotāju sniegumā.

Jubilejas koncertu vēl īpašāku vērtīs "Ritma"draugu piedalīšanās, tie būs - solisti Aija Vītoliņa un Žoržs Siksna, grupas "Tango Sin Quinto" un "Pulsa Efekts", Rīgas Improvizācijas teātris, bērnu vokālais ansamblis "Momo", cirka studija "Jaunība" un citi mākslinieki, kopā veidojot neaizmirstamu ceļojumu dejas un mūzikas pasaulē. Koncerts būs kā apliecinājums tam, ka deja ir brīnumaina iespēja iejusties un izdzīvot dažādus raksturus, emocijas un sajūtas.

Horeogrāfijas koncertam veidojuši jaunie, talantīgie horeogrāfi: laikmetīgās dejas apvienības "Dejas anatomija" dibinātāja, ilggadēja "Cabaret" izrāžu horeogrāfe un deju grupas "Ritms" vadītāja Elīna Gaitjukeviča, par 2014. gada "Spēlmaņu nakts" gada kustību mākslinieci atzītā Dailes un Liepājas teātra horeogrāfe Liene Grava, laikmetīgās dejas izrāžu horeogrāfs un pasniedzējs Dmitrijs Gaitjukevičs un mūziklu, operešu un kabarē zvaigzne gan Latvijā, gan aiz tās robežām Olga Spridzāne.

Deju grupa "Ritms" ir viena no pirmajām deju grupām Latvijā. Tā ir vienmēr bijusi augsta līmeņa deju grupa ar atraktīviem dejotājiem, kvalitatīvu izpildījumu un īpašām horeogrāfijām. "Ritms" ir sadarbojies ar Latvijas labākajiem māksliniekiem: Intaru Busuli, Lindu Leen, Valteru Krauzi, Aiju Vītoliņu, grupām "Instrumenti", "Labvēlīgais Tips" un citiem.

Biļešu cena: 7.00 EUR (līdz 6 gadu vecumam ieeja bez maksas).

Biļetes var iegādāties: "Biļešu Paradīzes" kasēs, www.bilesuparadize.lv un VEF Kultūras pilī pirms koncerta.

Vairāk informācijas: www.ritms.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties