"Četri balti krekli" pirmo reizi pāriet uz vasaras režīmu

"Četri balti krekli", 15.06.2015., 08:30

Literāri–muzikālais klubs "Četri balti krekli" šogad pirmo reizi izlēmis strādāt vasaras režīmā, šādi piemērojoties ārvalstu tūristu plūsmai Vecrīgā.

Mūzikas klubs "Četri balti krekli""Četru baltu kreklu" līdzīpašnieks Normunds Jakušonoks informē, ka trešdienās un ceturtdienās ierasti latviskais mūzikas formāts tiks nedaudz "atšķaidīts" ar dzīvespriecīgām un tautā iemīļotām ārzemju dziesmām.

Normunds Jakušonoks piebilst, ka pārmaiņas vasarā būs arī literāri-muzikālā kluba "Četri balti krekli" darba laikā, un muzikālā ikvakara programma turpmāk sāksies nevis 22.00, bet 23.00. Un vēl - līdz pat jaunās sezonas sākumam, ieeja uz visiem pasākumiem ir bez maksas.

"Lai gan vasaras laiks un Vecrīgas atmosfēra mudina uz visādām vaļībām apģērbā, taču 15 darba gados iedzīvināto "dresskodu" gan mēs turpināsim saglabāt. Nekādu sporta apģērbu! Un nekādu sporta apavu!" precizē Normunds Jakušonoks.

Šāds vasaras režīms tiek ieviests pirmo reizi literāri–muzikālā kluba "Četri balti krekli" pastāvēšanas vēsturē.

"Iepriekš tikai Jelgavā pārkārtojām darba ritmu, jo tur mūsu galvenais klients bija studenti, kas vasarā no Jelgavas izbrauc. Bet Rīgā gan līdz šim arī vasarā turpinājām strādāt ierastā režīmā visos gadalaikos," stāsta kluba līdzīpašnieks Ainārs Tamisārs.

Ainārs Tamisārs pēdējos gados novērojis, ka Vecrīgā vietējo paliek aizvien mazāk, bet iebraucēju arvien vairāk. "Nezinu, kur tie latvieši paliek. Varbūt izbrauc uz laukiem, varbūt dodas atpūsties ārpus Rīgas. Bet tendence ir acīmredzama, ka vakarā Vecrīgā latviešu valodu dzirdēt var reti," novērojis Ainārs Tamisārs.

"Arī mēs, tāpat kā ikviens uzņēmums, esam spiesti piemēroties pārmaiņām klientūrā. Tāpēc pieņēmām lēmumu vasaras laikā atkāpties no uzstādījuma, ka pie mums skan tikai 100% latviešu mūzika," skaidro Ainārs Tamisārs.

"Arī ārzemnieki vēlas izpriecāties vietējā atmosfērā, vēlas padejot vietējās mūzikas deju ritmos, taču ja mēs latviešu mūziku "neatšķaidīsim" ar pāris ārzemju hītiem, tad ilgi šie tūristi pie mums neuzkavēsies," norāda Ainārs Tamisārs.

Vasaras beigās, līdz ar ārvalstu tūristu aizbraukšanu un vietējās publikas paredzamo atgriešanos, arī literāri–muzikālais klubs "Četri balti krekli" atsāks darboties ierastā režīmā, ar 100% latviešu mūziku, un saglabājot savu moto, proti, dzīvespriecīga mūzika pieaugušiem cilvēkiem.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere


ienāktreģistrēties