Jauniešu organizāciju Brīvprātības platformai pievienojas populāras personības

Dagne Frankoviča, 06.09.2011., 21:33

10. septembrī pie TC ORIGO no plkst. 12 līdz plkst.18 notiks vēl nebijis pasākums jauniešiem ar iespēju kļūt par brīvprātīgo kopā ar 11 jaunatnes organizācijām un sabiedrībā populārām personībām.

Jauniešu organizāciju Brīvprātības platformai pievienojas populāras personības

No plkst.12 līdz plkst.14.30 uz Summer stage jauniešu radošā programma: grupas "Thecitizen", "Apvienība A KO?", "DEODIUM", "Vējam kabatā", koris "Vaidelote", deju grupas "Kaprīze", "EXTREEM", deju kolektīvs "Dzīpars", Beatrise Heislere, Laura Rubīna. Uz Brīvprātības sienas: informācija par jaunatnes organizācijām, kurās iesaistīties, lai forši, radoši pavadītu brīvo laiku un būtu pilsoniski aktīvs. Labo darbu stacijas kopā ar jauniešiem no aktīvākajām jaunatnes organizācijām: Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne, RED-Radošo Efektu Darbnīca, IMKA Latvija, Jaunatne pret AIDS, Latvijas Bērnu un jauniešu forums, Radošā apvienība jauniešiem TREPES, Apeirons, Latvijas Evanģēliski Luterāņu baznīcas jaunatnes centrs, Latvijas Samariešu apvienība, Palīdzēsim.lv, Zaļais ceļš. Noderīga informācija tagadnei un nākotnei, Milžu spēles, iespējas izzināt jaunatnes organizācijas, Ielu mākslas darbnīcas, Virtuālā spēle par brīvprātīgo darbu un balvas, īpaši uzdevumi autogrāfu un foto mirkļu medībām...Lai pasākuma simbols - Brīvprātības siena - un tās ideja netiktu aizmirsta, līdzīgi domājošie varēs iesaistīties īpašā aktivitātē - nofotografēties kopā ar sabiedrībā labi zināmām personām un uzreiz bezmaksas izdrukāt fotogrāfiju uz kvalitatīviem un jaudīgiem HP fotoprinteriem, lai saglabātu atmiņas par kopā pavadītajiem brīžiem.

No plkst.14.30 līdz plkst. 18.00 uz Summer stage: populāru personību uzstāšanās kopā ar jaunatnes organizācijām, viedokļi par brīvprātīgo darbu, brīvais mikrofons, bet pie Brīvprātības sienas- viedokļi, autogrāfi un Zvaigžņoti foto mirkļi.

Rudens tumšajā laikā jaunatnes organizācijas kopā ar populāriem, veiksmīgiem un mērķtiecīgiem cilvēkiem veiks vienpadsmit brīvprātīgos darbus sabiedrībā, un arī TU TO VARI darīt kopā ar mums! Iemīļotajiem mūziķiem, māksliniekiem un sabiedrībā aktīvām personībām Andrim Kivičam, Kasparam Zlidnim, Andžejam Graudam, Laimai Graudai, Janai Kalniņai, Aijai Strazdiņai, Aigaram Grāverim nu jau pievienojas Marija Bērziņa, Dairis un "Kreisais krasts", Dana Dombrovska, Vita Baļčunaite, Foto ziņu aģentūras F64 fotogrāfi, Rēzija Kalniņa, Dvīnes, Jānis Strapcāns, Felikss Ķiģelis, Maija un Nils Īles.

Projektu atbalsta: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, TC "ORIGO" , zīmols HP, Rīgas Jauniešu centrs "Kaņieris", biedrība "Jaunatnes vīzija", uzņēmumi "Madara-Cosmetics", "Trialto Latvia", "Stenders", "Coca-Cola Hellenic Latvia", "Watermelon", "EM Druka", Foto ziņu aģentūra "F64", Rīgas Enerģētikas aģentūra, brīvprātīgie no Rīgas Tirdzniecības tehnikuma, informatīvie atbalstītāji www.draugiem.lv www.hc.lv, www.esilabs.lv, www.kasnotiek.lv, www.iespejukarte.lv, Latvijas Radio 4, Eiropas Parlamenta informācijas birojs un Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax

হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab


ienāktreģistrēties