Bezmaksas radošās sociālās gleznošanas nodarbībās

Biedrība "Erfolg", 17.06.2015., 10:35

Daugavpilī notiks bezmaksas radošās sociālās gleznošanas nodarbības gan jauniešiem, gan cilvēkiem gados.

Bezmaksas radošās sociālās gleznošanas nodarbībāsTev būs iespēja nostiprināt komunikatīvās, saskarsmes prasmes un iemaņas, izkopjot izjūtas un emocijas ar krāsu palīdzību un prasmi runāt par tām, stiprināt prasmi izprast un sajust cilvēkus bez vārdu palīdzības; apgūt prasmi izvairīties no konfliktsituācijas, atrisināt problēmsituācijas dialoga veidā.

Kopā paredzētas 20 nodarbības, kuras vadīs pieredzējusi nodarbību vadītāja Oksana Markova. Katra nodarbība ilgs 2 akadēmiskās stundas.

Mērķauditorija: jaunieši (18 – 30 gadi) un cilvēki vecumā no 50 līdz 70 gadiem. Katram dalībniekam tiks atrasta individuāla pieeja, ņemot vērā viņa vecumu un veselības stāvokli.

Tā ir iespēja satikt dažādus cilvēkus, lai kopā labi pavadītu laiku!

Dalības noteikumi: Jāaizpilda pieteikuma anketa. Anketu var saņemt, nosūtot pieprasījumu ar norādi "Projekts – Iedvesmo paaudzi" uz e-pastu: erfolg@inbox.lv, erfolg_biedriba@outlook.com.

Adrese: Cietokšņa iela 44, Daugavpils, tеlefons: 20371892, 65420019, e-pasts: erfolg@inbox.lv. Vairāk informācijas: www.erfolg.lv.

Projektu finansiāli atbalsta Īslande, Lihtenšteina un Norvēģija. Šī publikācija ir veidota ar Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta un Latvijas valsts finansiālu atbalstu. Par publikācijas saturu atbild biedrība "Erfolg"


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties