Pedvāles Brīvdabas muzejā notiks bezmaksas multimediju mākslas darbnīca sākumskolas vecuma bērniem

Gatis Vectirāns, 16.09.2015., 07:27

Šīs nedēļas izskaņā, 20. septembrī plkst. 14.00, Pedvāles Brīvdabas mākslas muzejā notiks biedrības "Ascendum" organizēta radošā darbnīca bērniem "Kas ir mediju māksla?", ko vadīs latviešu multimediju mākslinieks Voldemārs Johansons.

Pedvāles Brīvdabas muzejā notiks bezmaksas multimediju mākslas darbnīca sākumskolas vecuma bērniemJau iepriekš ziņots, ka līdz 10. oktobrim Pedvāles Brīvdabas mākslas muzejā iespējams apmeklēt biedrības "Ascendum" projekta "Mans Doms" veidoto laikmetīgās mākslas darbu kopizstādi, kurā iekļauti to latviešu mākslinieku darbi, kas laikā no 2012. līdz 2015. gadam eksponēti izstādēs Rīgas Doma dārzā. Starp māksliniekiem, kas piedalās, kopizstādē, ir fotogrāfs Nils Vilnis, gleznotāja Anna Lāce, stikla māksliniece Marta Ģībiete, multimākslinieki Evelīna Deičmane, Laura Feldberga un Artūrs Bērziņš u.c.

Arī multimediju mākslinieks Voldemārs Johansons 2014. gadā Rīgas Doma dārzā plašākai auditorijai demonstrēja savus radošos darbus – četras lielfomāta skaņas skulptūras izstādē "OP.39". Par šo un citiem mākslas darbiem, kā arī par multimediju mākslas radīšanas pamatprincipiem Johansons 20. septembrī plkst. 14.00 stāstīs radošajā darbnīcā "Kas ir mediju māksla?", kurā piedalīties aicināti sākumskolas skolnieki un viņu vecāki. Darbnīcas laikā bērniem būs iespēja līdzdarboties dažādās praktiskās nodarbēs, eksperimentējot ar sakņu un vizuālām formām.

Kamēr bērni apmeklēs radošo darbnīcu, vecākiem būs iespēja izmantot Pedvāles brīvdabas muzeja sniegtos pakalpojumus – izstaigāt brīvdabas muzeja takas un apskatīt gan senāk izstādītos mākslas darbus, gan jaunāka laika mākslinieku veikumus.

Ieeja radošajai darbnīcai un "Mans Doms" mākslas ekspozīcijai ir bezmaksas.

Muzeja apmeklējums par ierasto cenu - www.pedvale.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties